Сидорчук Анжела

Purles 118 Gentle Toner

Purles 118 Gentle Toner
Purles 118 Gentle Toner

Зараз я переглядаю свій догляд і хочу звести його до необхідного мінімуму. Тонікі для мене це доволі дивна штука, тому що дуже рідко вони справді працюють. Зазвичай, у мене враження, що я просто розмазую водичку по обличчю, а інколи ця водичка щей парфумована.

Цей тонік, це дійсно той випадок, коли продукт працює. У мене доволі багато закритих комедонів і всі тонікі, які були спрямовані на вирішення цієї проблеми мені не допомагали. Цей тонік обіцяв вирівняти рельєф, очистити та зволожити, але для мене він допоміг прибрати комедони :0

Одразу скажу про його недолік: віддушка. Запах якогось лікарського засобу з ваніллю, можна звикнути, але доволі дивний вибор аромату для тоніку.

Склад: Aqua (Water), Glycerin, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water (Extract), PPG-26-Buteth-26, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Dehydroacetic Acid, Coumarin, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Cinnamate.

У складі є декілька фруктових кислот, які позитивно впливають на шкіру з комедонами, тому він мені й допоміг.

Зараз на літо припиню ним користуватись, але з наступної осіні планую повторити покупку, хіба захочеться чогось нового і я не стримаюсь)

Сидорчук Анжела
7
Підписники
0