Швець Карина🤍

Sovka skincare | Strawberry lip oil

Sovka skincare | Strawberry lip oil
Sovka skincare | Strawberry lip oil

Ви знаєте мою шалену любов до олійок, бальзамів для губ та інших подібних продуктів, тому не дивно, що в мене опинилась ця олійка від українського бренду Sovka Skincare.

Ви всі, мабуть, памʼятаєте яскраві веселкові скрабчики і гелі для душу з неймовірними ароматами? Це все Sovka.

Вперше я дізналась про бренд з відомої соцмережі і мені здалась їх концепція дуже цікавою, тож декілька місяців я спостерігала за їх продуктами та новинками, потім продукти бренду почали дуже часто зʼявлятись у стрічці і я продовжувала насолоджуватись їх візуалом, ну а тепер і в мене є коробочка з їх яскравими засобами 🩷

Sovka skincare | Strawberry lip oil

Перше, що кидається в очі, дивлячись на цей засіб - дуже оригінальна упаковка. Я таку, наприклад, ще ніде і ні в кого не бачила.

Виглядає креативно і увагу привертає так точно)

Саме пакування пластикове і прозоре, зверху - логотип бренду.

Обʼєм складає 5 мл і цього цілком вистачить на довгий період користування, а термін придатності після відкриття засобу складає 6 міс.

Олійка має приємний аромат полуничної карамельки, що майже не відчувається на губах і не відволікає на себе увагу.

🍓Ethylhexyl Isopalmitate: Емолент, зволожувач

🍓Octyldodecanol: розчинник та емолент.

🍓Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer: Полімер, який додає текстуру та стійкість до продукту.

🍓Polyisobutene: Емолент

🍓Caprylic/Capric Triglyceride: емолент, легкий олійний компонент.

🍓Jojoba Oil: Зволожувач та заспокійливий засіб для шкіри.

🍓Cocoa Butter: глибоко зволожує та розгладжує тріщинки

🍓Vitamin E: Антиоксидант, зволожувач

🍓Vanillin Butyl Ether: Ароматизатор

🍓Food Color: харчовий барвник

🍓Parfum

Я очікувала, що це буде жирна і липка олія для губ в класичному своєму розумінні, але як виявилось, засіб має доволі приємну і, я б навіть сказала, водянисту текстуру.

Олійка настільки легко лежить на губах, створюючи «мокрий ефект», що взагалі не відчувається. Також до неї не липне волосся, що є великим плюсом, адже я ношу окуляри і вони потім забруднюються.

При цьому засіб доволі непогано зволожує губи, не створюючи білої полоси між ними. Він розмʼякшує наявні кірочки і допомагає позбутися від них приблизно за день-півтора, і це доволі непоганий результат для такого бюджетного засобу.

Стійкість олійки також порадувала - при першому нанесенні, відчувши її легку текстуру, я подумала «ой, ну доведеться поновлювати чи не кожні півгодини🙁».

Та як виявилось, не доведеться - вона добре тримається і рівномірно вбирається, наповнюючи шкіру губ і розгладжуючи її. Одного нанесення олійки вистачило на активну велопрогулянку довжиною в декілька годин.

Аплікатор тут маленький і милий, він набирає доволі багатенько засобу, але навіть на мої, не найпухкіші губи, потрібно 3-4 занурення в тюбик, щоб нанести достатню кількість олійки. Я зі своєю розбалуваністю великими аплікаторами, звичайно, хотіла б і тут більший.

Олійка мені сподобалась - це достойна заміна більш дорогим варіантам, яка не скочується в білу полоску і не сушить губи, а навпаки зволожує їх.

Навіть чисто заради візуалу можна брати її, щоб насолоджуватись цією симпатичною упаковкою.

Окрім полуничної, в асортименті бренду є ще багато інших ароматів: кокос, манго, ягоди (вона взагалі має дуже прикольний голубуватий відтінок), яблуко.