krislemly

Joko Blend | Крем-батер для тіла

Joko Blend | Крем-батер для тіла
Joko Blend | Крем-батер для тіла

Сьогодні розповім про один із батерів, який зумів справити позитивне враження.

Баночка досить стандартна для батерів бренду: це прозора пластикова ємність з кришкою, що загвинчується. Вся краса тут у наклейці на кришці - яскрава, одразу привертає погляд. Як правило, вона стійка до вологи і самого масла і за час експлуатації сильно не страждає.

Joko Blend | Крем-батер для тіла

Консистенція однорідна, ніжна, без жодних сторонніх вкраплень.

Аромат – це окрема історія. Літня, морська історія. Батер приголомшливо пахне солодким та стиглим кавуном. Відкриваю баночку і мене відносить на набережну, де морський бриз майорить волосся, а післяобіднє сонце дарує золотисту засмагу. Аромат зберігається на шкірі ще пару-трійку годин після нанесення.

Дуже легко розподіляється по шкірі і також швидко вбирається.

Шкіра одразу після використання ніжна, зволожена, приємна на дотик. Після вбирання крему не залишається ніяких неприємних відчуттів: немає липкості, відчуття, що на шкіру щось нанесли. Батер ніби невидима вуаль, обволікає тіло і дарує комфорт. Шкіра виглядає зволоженою і сяє. Відмінно справляється з сухими ділянками, прибирає лущення та відчуття стягнутості. А найголовніше, ефект накопичувальний. Чим довше користуюсь тим більше помічаю як покращується зовнішній вигляд шкіри.