Тен Ірина

Мій догляд для проблемної шкіри: вечірня версія

Мій догляд для проблемної шкіри: вечірня версія

Мій вечірній догляд спрямований на ретельне очищення шкіри від макіяжу, сонцезахисних засобів та інших бяк, які накопичуються на обличчі протягом дня.

  • Гідрофільний бальзам від Banila Co вже був у моєму дописі (https://club.makeup.com.ua/post/3353/), але цей містить екстракт чайного дерева і він спрямований більше на проблемну шкіру. Має досить специфічний аромат. В усьому іншому вони майже ідентичні.
  • Про пінку та тонік від 1stly я також розповіла у попередньому дописі (https://club.makeup.com.ua/post/3503/), тож не буду далі акцентувати на них увагу.
  • Тонік the Ordinary з гликолевою кислотою 7%: я використовую його 1-2 рази на тиждень. Він гарно видлущує шкіру, якщо є дрібні висипи, він гарно їх підсушує, проте для чутливої шкіри може бути агресивним.
  • Заспокійливий зволожуючий крем Pyunkang Yul: гарно золожує, особливо після використання кислот. Великий плюс - він досить економний, невеликої горошини мені вистачає на все лице, але, як на мене, великий мінус - відсутність лопаточки, доводиться лізти пальцем у баночку.
  • Суспензія the Ordinary із вітаміном С 23%: я додаю невелику краплю до зволожуючого крему, змішую і наношу на лице, оминаючи шкіру навколо очей. Сам по собі цей засіб для мене не зовсім приємний за текстурою і якщо наносити тільки його, шкіра стає ніби жирна/масляниста. Проте суспензія, навіть в невеликій кількості, добре бореться із пост-акне.