Vikulyk

Ніжне і ефективне очищення шкіри обличчя

Ніжне і ефективне очищення шкіри обличчя

З нетерпінням хочу познайомити вас з грецьким брендом Bioselect, від якого просто віє атмосферою цієї країни. Я неодноразово чула про якість грецької косметики і можу сказати, що це щось практично нове і цікаве для мене.

Сьогодні хочу розказати про пінку, а далі буде знайомство з іншими доволі цікавими продуктами, проте ви можете зайти на сторінку бренду на мейк ап і уже ознайомитись з чудовим асортиментом, фірма дійсно варта уваги.

Ніжне і ефективне очищення шкіри обличчя

Пінка ніжна і легка, як пухнаста хмаринка, вона м‘яко забирає бруд з обличчя, при цьому добре очищуючи її і залишаючи відчуття свіжості. Для моєї комбінованої шкіри підходить і не сушить її, також не залишає після себе липкості чи плівки. Якщо випадково попадає у зону навколо очей, то не виникає ніяких подразнень.

В складі відсутнє SLS, є тільки м‘які очисники.

Серед зволожуючих компонентів: оливкова і бергамотова олія, пантенол, алоє, гліцерин.

Флакон досить великий і його зручно тримати, на дозаторі є розмітки, для того, щоб не скользив палець і натискання було більш впевненим. Мені вистачає двічі вичавити засіб, щоб вмити все обличчя.

Аромат у пінки трав‘яний і натуральний, не сильно виражений, він підійде, як жінкам так і чоловікам.

За час використання пінки шкіра почувала себе добре, не було ніяких подразнень, чи великих висипань, хоч в мене зараз настав період, коли шкіра схильна до цього, звичайно пришики є, але не такі болючі і великі, як це часто буває, я ще користуюсь іншими засобами від цієї проблеми і пінка добре з ними працює в команді.

Взагалі вмиватись саме пінкою-це доволі зручно і приємно. Я думаю, що придбавши цю пінку-ви залишетесь задоволеними, адже вона ідеально очищує шкіру обличчя і робить його свіжим, протираючи ватним диском з тоніком після такого вмивання, не залишається жодного бруду😍