Що тут казати, краще дивитися
👀 Але я все ж залишу свій відгук на Зволожувальний сольовий скраб для тіла Мау bodу
Неодноразово згадувала, як обожнюю всім серцем пінні скраби
А з скрабом Мау bodу така історія, що ніде на ньому не вказано, що він піниться!
В мене не було від нього жодних очікувань, адже дістався мені в подарунок від магазину, але ж виявилось що це офігенна штука!
Склад
Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Polysorbate 20, Kaolin, Xanthan Gum, Parfum, Rubus Idaeus Extract, Vaccinium Myrtillus Extract, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone,
Methylisothiazolinone, Colouring agent: Cl14720.
Відчуття
Завдяки натуральним оліям в складі скраб зволожує та помʼякшує шкіру, робить її гладенькою і чудово відлущує зроговілий шар
Після нього шкіра не жирна, мʼяка на дотик і не потребує додаткового очищення гелем для душу
На відміну від скрабу Mareve, цей продукт абсолютно не жирнить шкіру, не розсипається і краще розподіляється по всьому тілу і ціна майже в 2 рази нижча
А на вигляд і колір вони мені здаються ідентичними
Повний відгук на скраб Mareve тут:
Запах
Аромат засобу мене зачарував і вразив так само, як і консистенція, так як містить екстракти малини та чорниці
Я відчуваю запах ягідного освіжаючого коктейлю, яки потім ще деякий час тримається на шкірі
Обʼєм 250 мл.
Ще один фаворит в копілочку
Коментарі (0)