Iryna Inred

Всі мої бальзами для губ

Всі мої бальзами для губ

У мене за останній рік не з'явилося жодної декоративної помади, натомість бальзамчиків для губ назбиралося вже три.

1. Бальзам для губ Just Kawaii

Найбюджетніший засіб з цих трьох. Купувала ще минулого літа, чимало використала, але далеко не весь. Термін придатності аж два роки, тому можна не поспішати. Мені дуже подобається, тому що теж з відтінком. І відтінок цей насиченіший, ніж у бальзаму O’BAYS. Коли був зовсім новим, мав надто виражений запах якоїсь олії, можливо авокадо, адже вона значиться у складі. Зараз він вже майже невідчутний, коли холодно, так точно.

2. Тінт для губ O’BAYS - він же зволожуючий бальзам.

Нещодавно робила про нього окремий допис. Сьогодні сонячно, тож вдалося навіть зафіксувати легкий відтінок цього бальзаму на руці.

Всі мої бальзами для губ

Тінт O’BAYS - це найновіший з моїх бальзамів. Зараз найчастіше використовую саме його. Дуже подобається і запах, і відтінок, і легке, майже без відчуття масності, зволоження.

3. Кокосовий SHAKYLAB Lip Balm

В холодну пору року дуже часто використовувала. Вже майже нічого й не лишилося.

Це простий бальзам, без відтінку. Добре пом'якшує шкіру губ, вони виглядають з ним суперзволоженими. Запах солоденький, після нанесення швидко перестаєш його відчувати.

* у складі є бджолиний віск - приміточка для тих, у кого алергія на всі продукти бджолярства.

4. Вишневий Maybelline New York Baby Lips Lip Balm

PD 16.04: ще знайшла в кишені весняного пальта бальзам для губ Cherry Me від Maybelline. Вважала його загубленим, але ні, ось він! Залишилося небагато, та я все одно тішуся, адже в нього такий приємний ягідний запах і відтінок. І по невагомості на губах він мені теж подобається. А у складі вказані: вітамін Е, вітамін С, колаген. З усіх моїх бальзамів для губ можу назвати його найстійкішим. Навіть після їжі легкий відтінок на губах залишається.