YuliHrytskoff

Об’ємна туш для вій ViSTUDIO Ultra Volume Mascara

Об’ємна туш для вій ViSTUDIO Ultra Volume Mascara

Туш для вій – це засіб, без якого будь-який, навіть самий яскравий макіяж, буде не повним… Адже саме туш надає погляду глибини і виразності, а війкам – довжину, насичений колір та красивий вигин. Саме тому туш – це саме той засіб, який ми використовуємо в макіяжі найчастіше. А у зв’язку із цим, бажано, щоби помимо своєї основної функції – декоративної, туш також була наділена й доглядовими властивостями. Саме про таку туш від італійського бренду профкосметики ViSTUDIO я й хочу розповісти у даному дописі - Об’ємну туш для вій Ultra Volume Mascara.

Туш приїхала до мене запакованою у красиву картонну коробочку чорного кольору, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника, в тому числі й приклеєна інформаційна етикетка з україномовним перекладом основних відомостей.

Сам флакон туші має традиційну циліндричну форму, виготовлений із якісного матового пластику чорного кольору. На лицьовій стороні сріблястими надписами нанесено найменування бренду та засобу.

На дні флакону – наклейка із назвою відтінку туші.

Ковпачок також циліндричний, його зручно тримати в руці та прокрашувати війки. Закручується на різьбу міцно, не даючи туші підтікати чи підсихати.

Продовженням кришечки є щіточка. І вона ну дуууже зручна! Невелика за розміром, тому нею дуже зручно промальовувати вії, починаючи від основи, підіймаючи їх, та навіть найкоротші війки біля кутиків ока. Щетинки класичні, середньої довжини, на дотик дещо твердуваті, але гнучкі, око, повіку при профарбовуванні вій не колять.

Обмежувач працює добре, на щіточці залишається якраз оптимальна кількість туші.

Об'єм туші – 10 мл.

Склад туші досить непоганий. Окрім класичних для такого роду засобів, в ній міститься й достатньо велика кількість доглядових компонентів, зокрема, зволожувачі, вітаміни, деякі рослинні екстракти. До того ж, в склад туші не входять парабени чи інші потенційно небезпечні компоненти, тому вона підходить для використання людям, що носять контактні лінзи, а також мають чутливі очі.

Консистенція туші якраз оптимальна – вона не надто густа, але й не рідка.

Запах – класичний косметичний, слабовиражений.

Пігментація у туші висока, вона надає віям насиченого чорного кольору з першого шару.

Стійкість в туші прекрасна! Від ранку і до моменту демакіяжу (а у мене це -пізній вечір) туш прекрасно тримається практично в первозданному вигляді – не осипається, не розмазується та не тече.

Демакіяж. Хоч туш і має прекрасну стійкість, та змивається вона досить легко будь-яким засобом для зняття макіяжу, особисто я використовую для цих цілей міцелярну воду.

У виробника дана туш представлена у двох відтінках – «чорний» та «темний шоколад». Я ж для себе обрала класичний чорний колір туші. Сам відтінок насичений, дуже пігментований.

Ось так туш виглядає на віях всього в один шар. Вона дуже гарно підіймає війки, підкручує їх та розділяє, створює невеликий об’єм. Як на мене, це прекрасний варіант для денного макіяжу. А якщо нанести туш у декілька шарів – вийде більш драматичний ефект, що гарно дивитиметься у вечірньому макіяжі.

Для порівняння додала фото, як мої вії виглядають «ню» та після прокрашування тушшю в один шар. Туш створює дуже гарний ефект відкритого погляду і візуально збільшує очі.

І так туш виглядає в моєму класичному денному макіяжі.

За рахунок невеликої щіточки та оптимальної консистенції, тушшю дуже легко прокрашувати вії, починаючи від самої основи, таким чином прочісуючи та підіймаючи їх, а також прокрашувати навіть самі коротенькі війки у куточках ока.

Туш промальовує вії рівномірно, абсолютно не утворюючи грудочок та не склеюючи їх, будь-то один шар чи декілька.

Для мене ця туш стала такою собі «все в одному», адже вона прекрасно підіймає війки, навіть якщо вони абсолютно прямі, надає їм красивий вигин, розділяє та створює невеличкий об’єм.

На віях відчувається комфортно – не обтяжує, війки залишаються «живими» і пластичними.

Очі від туші не печуть та не сльозяться.

На протязі дня туш також поводить себе гарно – не осипається, не тече, не розмазується. І змивається легко будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Взагалі, я дуже задоволена цією тушшю! В неї прекрасна якість, тому сміливо рекомендую!