Blondie_rs

Розкриваю секрет рівного та мʼякенького волосся!

Розкриваю секрет рівного та мʼякенького волосся!

Привітики! Я дуже за вами скучила, повертаюсь повним ходом ❤️ Підготувала для вас низку оглядів саме на продукти українського виробництва, тож це получається такий міні-марафон 🤓

Сьогодні хочу розповісти вам про термозахист з кератином від бренду NaNiBeauty. Я завжди беру їхні мило-скрабики для масажу ніжок та попки 😁, тож цього разу хотіла знайти щось для захисту волосся від високих температур та з додатковим доглядом. І знаєте що? Я приємно здивована цим засобом, враховуючи його низьку вартість.

Цілком стардартна баночка 200мл обʼєму. Банальний дизайн (щось не доробили з надписом, він на фото не влізає з одного ракурсу + центрування по лівому краю досить великим шрифтом). Наліпка добротна, нічого не зшургається в процесі експлуатації [тут я сумно згадую спрей Guess, надписи якого розчинились під час транспортування].

Напевне, один з моїх улюблених типів дозаторів. Тут все легко та просто: є блокування натиску, а сама "пшикалка" працює відмінно, гарно розпилює, не "плюється".

Даний термозахист має водяну текстуру прозорого кольору. Його можна одразу наносити на волосся. Це швидко та зручно. Термозахист має також озоновий парфумований аромат, який залишається протягом кількох годин на волоссі.

Позаду вказана уся необхідна інформація. Засіб не потребує змивання, тож можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся, поновляючи ефект наступного дня за потреби.

Виробництво зосереджене в Івано-Франківській області, тож, мої сусіди 😊

Я наношу на вологе волосся після промокання рушником перед сушкою феном. Більше зосереджую увагу на кінчиках та по середині довжини волосся.

Засіб легко розподіляється завдяки рідкій текстурі та зручному дозатору. Після цього я прочісую та починаю укладку феном.

І тут я справді була в шоці від результату. По-перше: волосся більш мʼяке чим без даного засобу. По-друге - термозахист додатково вирівняв моє трішки закручене волосся на кінчиках. Я його або вирівнювнюю плойкою [вкрай рідко], або трішки додаю ваги олійками. А тут... Результат куди кращий, чим від тих всіх олійок.

На фото - я після сушки. Давала тільки шампунь, і перед укладкою феном - термозахист. Все. Далі покажу комбінацію з іншим спреєм.

Тут я дала невелику кількість спрею з кокосом від Dr.Sante. Він злегка також зволожує та полегшує розчісування (хоч в мене волосся по суті й не плутається). Ближче до кінчиків наносила термозахист, і так трішки розпилила по всій довжині хмаринкою.

Волосся просто розкішне. Я в захваті, як з дешевими засобами можна настільки легко добитись бажаного результату. За місяць використання я побачила тільки покращення стану волосся. Воно стало ще більш гладеньким, мʼякеньким та доглянутим.

*Для додаткового помʼякшення після миття шампунем використовую бальзам Dr. Sante з цієї ж кокосової серії, або ж кондиціонер від Pantene (все прикріпляю в продуктах).

Це мій перший термозахист, і він перевершив усі очікування. Хочу ще взяти щось з середнього сегменту по типу Lador, для порівняння. А зараз щоразу руки тягнуться використовувати даний спрей. Великий лайк! 🥰

Бажаю вам гарного дня та до зустрічі в наступних дописах з щирими рекомендаціями продуктів українського виробництва 😍