Есенціальний т онер Beauty of Joseon Ginseng Water
Черговий улюбленець від Beauty of Joseon
Привіт🌷! Поступово я стаю відданою прихильницею бренду Beauty of Joseon. Я вже користуюся сонцезахисним кремом, мала сироватки, тепер дійшла черга до не менш відомого есенціального тонеру з женьшенем Beauty of Joseon.
Головні задачі цього тонеру - утримання дорогоцінної вологи в клітинах шкіри (те, чого я дуже потребую), позбавлення відчуттів сухості та стягнутості, делікатне освітлення та вирівнювання тону шкіри, поліпшення процесу оновлення епідермісу, зміцнення природнього захисного бар'єру.
І все це за допомогою активної формули засоби, яка складається з 80% гідролату женьшеню + 2% ніацинаміду + пантенол, гліцерин, алантоїт.
Для знайомства я придбала мініформат тонеру в об'ємі 40 мл.
Що дуже тішить, так це те, що навіть мініатюра засобу, упакована в коробочку із голограмою бренду та є захисна слюда під кришечкою.
Тонер знаходиться у матовій, напівпрозорій пляшечці з щільного пластику, з мінімалістичним та впізнаваним логотипом бренду.
Маємо обмежувач на горлечку пляшечки, що дуже зручно, на мою думку, можна чітко регулювати кількість крапель тонеру та стежити за реакцією шкіри.