Олена Романюк

Есенціальний тонер Beauty of Joseon Ginseng Water

Есенціальний тонер Beauty of Joseon Ginseng Water

Привіт🌷! Поступово я стаю відданою прихильницею бренду Beauty of Joseon. Я вже користуюся сонцезахисним кремом, мала сироватки, тепер дійшла черга до не менш відомого есенціального тонеру з женьшенем Beauty of Joseon.

Головні задачі цього тонеру - утримання дорогоцінної вологи в клітинах шкіри (те, чого я дуже потребую), позбавлення відчуттів сухості та стягнутості, делікатне освітлення та вирівнювання тону шкіри, поліпшення процесу оновлення епідермісу, зміцнення природнього захисного бар'єру.

І все це за допомогою активної формули засоби, яка складається з 80% гідролату женьшеню + 2% ніацинаміду + пантенол, гліцерин, алантоїт.

Для знайомства я придбала мініформат тонеру в об'ємі 40 мл.

Що дуже тішить, так це те, що навіть мініатюра засобу, упакована в коробочку із голограмою бренду та є захисна слюда під кришечкою.

Тонер знаходиться у матовій, напівпрозорій пляшечці з щільного пластику, з мінімалістичним та впізнаваним логотипом бренду.

Маємо обмежувач на горлечку пляшечки, що дуже зручно, на мою думку, можна чітко регулювати кількість крапель тонеру та стежити за реакцією шкіри.

Аромат - деревно - трав'янистий, міцний, щось схоже на відвари трав, які любили заварювати наші бабусі при лікуванні будь-чого. Але на обличчі аромат не відчутний, лише, як цілеспрямовано нюхати у флаконі.

Текстура - вода. Напевно, трішечки густіша за звичну Н2О, за рахунок гліцерину та інших складників.

Колір - світло-коричневий, наче, не дуже міцний чай.

Липкість - відчутна злегка, якщо крапнути 1 краплю на пальці, зовсім трішки.

На момент написання відгуку я користуюся тонером майже 2 тижні.

На фото, моя шкіра обличчя одразу після нанесення (зліва) та через 5 хвилин (справа). Липкості з цим тонером у мене немає, якщо чітко зрозуміти, скільки потрібно шкірі цього засобу. Треба трошки погратися з нанесенням. Але, результат того вартий!

Тонер дає мені чудовий ефект зволоженої та сяючої шкіри. Попри спеку та сонце я не відчуваю стягнутості, яка останнім часом дуже мені не подобалася.

Щовечора, наношу після вмивання тонер за допомогою ватного диску, не тру обличчя, звісно, та уникаю зони навколо очей. Потім наношу нічний крем CeraVe.

Кількість тонеру за одне нанесення я регулюю, тобто не ляпаю навмання на ватний диск. Дивлюся за потребою та реакцією шкіри.

Тонер Beauty of Joseon - той засіб, який можна нашаровувати. Але знову ж таки, треба дивитися на стан шкіри, скільки їй потрібно.

На початку користування я відчувала легке пощипування, без почервоніння.

Нещодавно я нанесила тонер після ензимного пілінгу Derma E, для зволоження шкіри, то ефект мене дуже сподобався. Мої знайомі запитують, чи не була я останнім часом у косметолога 😉.

Дякую, що читали 🩷 Усім вдалих засобів!