Strange Love

Та сама сироватка з ефектом дельфінячої шкіри

Та сама сироватка з ефектом дельфінячої шкіри
Та сама сироватка з ефектом дельфінячої шкіри

Кілька місяців тому відкрила для себе сироватку Purito Centella Unscented Serum - і це справжня знахідка! Ця сироватка завжди дарує моєму обличчю ефект зволоженості, наче я всі 30 років свого життя маринувалася в термальних водах.


Її водяниста гелеподібна текстура лише частково вбирається, не лишаючи при цьому неприємних відчуттів. Сироватка чудово зволожує, вирівнює тон, заспокоює запалення та почервоніння. Моя шкіра після неї сяє здоров'ям, стає більш еластичною. Я не очікую дива від косметичних засобів, проте Purito Centella Serum добре справляється з основною своєю функцією - відновленням та заспокоєнням шкіри. Вона не забиває пори та не провокує утворення прищів, скоріш навпаки - з нею вони загоюються трішки швидше, ніж зазвичай.

Окрім Centella Asiatica Extract(49%), яка і дарує швидке заспокоєння подразнень, у складі сироватки гіалуронова кислота, пантенол, аденозин, ніацинамід, кераміди та три види пептидів. Як за таку ціну, склад дуже хороший.

Розхід сироватки великий, але воно того варте. При регулярному використанні великий флакон зникне за 2-3 місяці максимум.

Люблю наносити Purito Centella Serum зранку під сонцезахисний крем або ж під базовий зволожуючий лосьйон (якщо не планую виходити з дому). Ввечері не ризикую наносити, аби не пришвидшити швидкість абсорбції третиноїну (мені вдалося повернутися на ретиноїди, хвала небесам).

Я пробувала як версію Purito Centella Serum з ароматом, так і без. У версії з віддушками відчуваються нотки розмарину, але на ефеекті це не позначилось. Особисто я обираю версію без аромату, адже вона здається мені максимально безпечною.


Purito Centella Unscented Serum - сироватка, яка дійсно варта уваги. Вона допоможе вам досягти бездоганної "дельфінячої" шкіри. Заспокоїть запалення, зволожить та пришвидшить регенерацію.

Та сама сироватка з ефектом дельфінячої шкіри