Ірина 🦋

Японський крем для рук, що відновлює

Японський 🇯🇵 крем для рук 🫶🏼, буває обсягом 30 і 65мл, я на пробу брала маленький. Плюс маленький об'єм зручно брати із собою у сумку 👜

Isehan Medicated Hand Cream – дієвий гіпоалергенний крем для рук, що складається з натуральних активних компонентів. Він з особливою ніжністю доглядає шкіру рук, підвищуючи її еластичність. Завдяки своїй натуральній основі, особливо похідній вітаміну Е, засіб покращує циркуляцію крові, видаляє мертві клітини та насичує пошкоджену шкіру. Крем чудово вбирається, при цьому не викликає відчуття липкості рук.

Скажу відразу у мене нормальна шкіра рук і немає якихось проблем, мені підходять практично будь-які креми, я просто обираю ті, які швидко вбираються, не залишають неприємних відчуттів і мають приємний для мене аромат. Але більшість кремів для рук я купую для чоловіка, та тестую на собі теж, у нього дуже суха шкіра рук, іноді навіть можуть з'являтися не великі тріщини..

Цей крем якраз із тих, який вибирала за позитивними відгуками і від якого чекала на лікувальний ефект.

Зовнішний вигляд та аромат : Крем густий, жовтуватого кольору, аромат у нього лікарський, не дуже приємний, схожий на аромат бальзаму зірочка. Але чути його тільки відразу при нанесенні, не надто сильно, тільки поблизу, на шкірі він потім не залишається, для результату можна і потерпіти трохи.

Після нанесення він вбирається не відразу, потрібно почекати, на руках є відчуття, що вони покриті як плівкою, або як після парофінової маски. Наносити потрібно трохи, тому він економний.

Я наносила його частіше перед сном. Чоловікові крем подобається, його суху шкіру рук він пом'якшує, загоює тріщини. Якщо у вас суха, проблемна шкіра рук, спробуйте його 👌

12 квітня, 2024
Ірина 🦋
12 квітня, 2024