Ирина 🦋

Приємний та діючий крем для рук з ароматом ванілі

Приємний та діючий крем для рук з ароматом ванілі

Заява від виробника: Б'юті-продукт від італійського бренду Rilastil прискорює загоєння дрібних пошкоджень, насичує поживними речовинами, заспокоює. Масло ши відновлює ліпідний бар'єр, омолоджує, запобігає сухості та лущенню. - для всіх типів шкіри, також для чутливої

- захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів;

- Відновлює гідроліпідну плівку;

- біотин та гліцерин ретельно зволожують шкірний покрив;

- екстракт плодів лимонника китайського покращує еластичність та пружність шкіри.

- швидко вбирається, не залишаючи липкої плівки;

- гіпоалергенна формула;

- не містить барвників, вазеліну, похідних пшениці, нікелю, кобальту, хрому, паладію, ртуті;

- клінічно та дерматологічно випробуваний.

Купувала крем для чоловіка, у нього дуже часто буває алергія, шкіра рук сильно сохне (особливо на пальцях) іноді навіть дрібні тріщинки утворюються на шкірі.

Більшість аптечних кремів мають або якийсь неприємний для мене лікарський аромат (наприклад кремом D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics я не змогла користуватися через аромат, він для мене просто нестерпний, ще й тримається на шкірі після нанесення, хоча можливо сам крем і хороший) або навпаки взагалі без аромату.

Перше що я почула коли чоловік наніс крем «ммм як смачно пахне», дійсно крем пахне ваніліном з пакетика, який додають у випічку 😛, аромат не такий насичений як у кремах Palmer's Coconut Oil Formula з Vitamin E Hand Cream 🥥 та Palmer's Cocoa Butter Formula Intensive Relief Hand Cream 🍫, але все одно може не підійти людям чутливим до запахів і тим, хто не любить солодкі аромати. Крем знаходиться в м'якому тюбику, досить густий, такої кількості як на фото мені вистачає щоб нанести на обидві руки. Вбирається він не відразу, потрібно якийсь час почекати, на початку є почуття тоненької плівочки на шкірі , коли крем повністю вбирається, це відчуття минає, не залишається липкості чи жирності, не виникає бажання його змити, як було у мене після крему Neutrogena Norwegian Formula Concentrated Hand Cream Unscented (цей крем відчувався як парафінова маска для рук, не знаю через скільки це почуття пройшло б, я не витримала і змила його)

Але в мене якихось проблем зі шкірою на руках немає, тому користуюся переодично, в основному на ніч. Чоловікові ж допомагає привести руки в нормальний стан при загостреннях алергії. Відстежити на ньому результат лише цього одного крему не виходить, він протягом дня може користуватися й іншими засобами.

Крем повністю вбирається, вранці коли мою руки немає відчуття, що крем весь цей час лежав плівкою, яка змивається під водою. Мені подобається склад та аромат крему, можу його рекомендувати спробувати 👍🏼

Приємний та діючий крем для рук з ароматом ванілі