Ирина ❤️

Універсальний крем для рук, що відновлює

Універсальний крем для рук, що відновлює

Японський крем для рук, буває обсягом 30 і 65мл, я на пробу брала маленький. Плюс маленький об'єм зручно брати із собою

Догляд за руками – це особливий ритуал, що вимагає використання лише якісних та надійних засобів. Isehan Medicated Hand Cream – дієвий гіпоалергенний крем для рук, що складається з натуральних активних компонентів. Він з особливою ніжністю доглядає шкіру рук, підвищуючи її еластичність. Завдяки своїй натуральній основі, особливо похідній вітаміну Е, засіб покращує циркуляцію крові, видаляє мертві клітини та насичує пошкоджену шкіру. Крем чудово вбирається, при цьому не викликає відчуття липкості рук.

Скажу відразу у мене нормальна шкіра рук і немає якихось проблем, мені підходять практично будь-які креми, я просто вибираю ті, які швидко вбираються, не залишають неприємних відчуттів і мають приємний для мене аромат. Але більшість кремів для рук я купую для чоловіка, та тестую на собі теж, у нього дуже суха шкіра рук, іноді навіть можуть з'являтися не великі тріщини на пальцях.

Цей крем якраз із тих, який вибирала за позитивними відгуками і від якого чекала на лікувальний ефект. Крем густий, жовтуватого кольору, аромат у нього лікарський, не дуже приємний, схожий на аромат бальзаму зірочка. Але для результату можна і потерпіти, тим більше, як мені здалася на руках, він відчувається не дуже довго.

Після нанесення він вбирається не відразу, потрібно почекати, на руках є відчуття, що вони покриті як плівкою, наносити потрібно трохи, щоб не було парникового ефекту. Я наносила його лише перед сном. Чоловікові крем подобається, його суху шкіру він пом'якшує, загоює тріщини. Людям із проблемною шкірою рук, я б могла рекомендувати його спробувати

Мої інші дописи про крема для рук:

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream 🌴 https://club.makeup.com.ua/post/34978/

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Hand Cream 🥑https://club.makeup.com.ua/post/34663/

Rilastil Xerolact Hand Cream 🍰https://club.makeup.com.ua/post/32628/ та про гідрогелеві маски для рук 🫳

Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream 🐮 https://club.makeup.com.ua/post/33148/

D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics https://club.makeup.com.ua/post/36125/ 🌸

Тут у кінці поста можна побачити мої інші рекомендації щодо засобів для рук 🤝https://club.makeup.com.ua/post/32550/

Про крема для проблемних ніг 👣https://club.makeup.com.ua/post/34179/

Універсальний крем для рук, що відновлює
Універсальний крем для рук, що відновлює