Ирина ❤️

Крем для ніг з 20% сечовини

Крем для ніг з 20% сечовини

Про цей крем я дізналась в makeup club, перечитала на нього відгуки на сайті та замовила для чоловіка. У нього суха шкіра на п'ятах, бувають маленькі тріщенки, якщо довго не робити педикюр.

Крем Nourishing Foot Crea заснованийн на формулі з великим вмістом сечовини та парафіну, він швидко і надовго позбавить проблем сухості, лущення та огрубілості. Поліпшуючи стан водного балансу шкіри, посилюючи її регенераційні можливості, крем стимулює процес відлущування рогового шару, виключаючи появу тріщин та саден.

Крем, що містить в собі пом'якшувальні добавки і парафін, обволікає шкіру м'якою і ніжною плівкою, створюючи стійкий захист від грибків і бактерій. Засіб активізує процес кровообігу, освіжаючи та омолоджуючи шкіру, ліквідує тріщини та запалення на п'ятах.

Виробник Польща, крем об'єм 75мл, білого кольору, середній за густотою. Містить 20% сечовини, я вибирала між цим кремом і Відновлюючий крем-маска для шкіри стоп 2в1 Lirene Stop Callusness Foot Cream-Mask, в ньому 30% сечовини.

Крем досить швидко вбирається, не залишає жирності чи липкості. Єдине, що мені в ньому не подобається, мені він пахне оцтом. Відразу з тюбика цей запах не відчуваю, але коли мажеш його, то він проявляється. Наношу крем не на всі ноги, я тільки на стопи, більше приділяючи увагу проблемним ділянкам

Так само крім запаху, який залишається на руках, саме почуття на шкірі рук для мене теж не дуже приємне, доводиться мити руки.

Кремом користується в основному чоловік, іноді і я, але в мене м'які п'ята, немає якихось проблем з ними.

Результат на мені не дуже помітний, тому що немає проблем, використовувала його не завжди, шкіру він мені не підсушував, п'ятки з ним були доглянутими. А ось на п'ятах чоловіка результат помітний , стало на багато краще. При постійному застосуванні 1 раз на день увечері (що не завжди він робить), шкіра стає більш згладженою, тріщин немає, вже не така суха як раніше. Переодично 1 раз на тиждень він щіточкою для п'ят зчищає омертвілу шкіру.

Ціна у крему не велика, якщо у вас є проблеми з ніжками, раджу спробувати. Крем справді працює, не гірше деяких дорожчих кремів, на нього багато позитивних відгуків.

Ще про крема для проблемних ніжок 🦶https://club.makeup.com.ua/post/34179/

Також у Lirene є зволожуючий концентрат для сухих ніг та п'ят Lirene Professional Foot Care Podology Експерт koncentrат та Отшелушивающая маска-носки для ног

Крем для ніг з 20% сечовини

Глубоко увлажняющий крем для рук и ногтей "Магнолия" Lirene Smoothing Oil Hand Cream

Регенеруюча сироватка для рук та нігтів "Чорна смородина" Lirene Regenerating Hand Serum

Крем для рук "Роза" Lirene Rose Hand Cream

Відновлююча маска для рук "Оксамитові руки"