Марія Bondar

Особиста історія як я зіпсувала волосся

Особиста історія як я зіпсувала волосся

Всім привіт. Одразу хочу сказати що це не негативний відгук на продукцію, а більше історія для досвіду. Це трапилося минулим літом - мені захотілося знову змінити колір свого волосся. Раніе я була реально всяка, біла, рижа, сіробуромалинова. І ось на той час в мене був рудувато-червоно каштановий колір. Мені захотілося залишити каштан але прибрати цей ну дуже рудий і червоний. І я побачила таку штуку як змивка кольору для волосся. Це такий порошок який розводиться, наноситься на волосся і воно не обесвічується а саме змивається фарба. Я сподівалася що змиється червоний. А він там походу вївся у волосся)

Так от. Чому в мене зіпсувалося волосся. Я порушила інструкцію!

По інструкціїї після нанесення цієї масси на волосся треба його нагріти. А я не нагріла. Я просто забула про цей етап. Змила я з себе деколорант і розумію що я пятнами на волоссі. Але ж мені було цього мало!!)) І я знову в наступний день нанесла цю массу на волосся. Так, по інструкції в принципі можна наносити декілька разів, але все ж робити по інструкції. І я знову нанесла і не нагріла. Плюс як я зрозуміла потім я не нанесла однорідним шаром. Мазюкала я самостійно і так, я десь пропустила моменти. І змиваю я другий раз..... І вуаля я прямо реально пятнами на волоссі) Продукт дійсно почав змивати фарбу, але в мене це вийшло не однорідно. І я стала з зеленуватим підтоном там де смилося. І найбільше смилося біля коренів, а по вьому полотні взялося набагато менше. Скоріше за все, тому що на коренях був менший шар фарби, а на довжині - роки фарбування.

Результат ви бачите на фото) Я хотіла просто не бути червоною а стала дуже странного кольору.

Потім я все це просто зафарбувала темним каштаном. Але і досі я з червоним підтоном.

Пройшов рік. Зараз моє волосся досі пошкоджене. Воно як солома, ламке. І ну дуже плутається. Іноді ці кудлики неможливо розчесати і я просто відрізала. З того моменту я помітила як різко змінився стан мого волосся. Воно мабуть просто попалилося такими сильними інгредієнтами.

Але продукт придуманий прикольний. І в дійсно майстерних руках він може зітворити чудо і допомогти вийти з дуже темних кольорів. Я бачила як він працює в правильних умовах на інших дівчатах.

Тому ось така історія. Сподіваюся вона комусь допоможе в своїх бьюті експериментах.