krutoguuz

Mermade Night In Paris

Mermade Night In Paris

Сьогодні поговоримо про мої перші засоби від Mermade

Цей набір в мене з Wow боксу, тут розпаковка https://club.makeup.com.ua/looks/34695/

Саме ці товари я дуже хотіла спробувати, аромат я не обирала, так як це був останній бокс і + я не знаю чи вони взагалі так були якісь різні чи тільки цей.

Про що ми сьогодні поговоримо?

  • Парфумований гель для душу
  • Парфумований лосьйон для тіла
  • Парфумований крем для рук

всі ці засоби з лінійки night in paris, як ви вже могли зрозуміти по фото та назві допису 🙈

Mermade Night In Paris

Текстуру засобу можна побачити на відео на обкладинці допису(він самий перший).

Дизайн одночасно мінімалістичий та досить яскравий. Спочатку для мене аромат видався дуже різким на солодким, я чую тут троянду, жасмин та ваніль, навіть ваніль найбільше, а її я не дуже люблю.

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Вишня, Лікер, Мигдаль
Нота серця: Жасмин, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Ваніль, Гвоздика, Кориця

З часом я вирішила дати йому ще декілька шансів і ми подружилися. Запах після гелю на шкірі тримається ще десь близько 10 хвилин. Засіб чудово піниться та не пересушує шкіру.

Склад засобу:

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Srearate, Butyrospermum Parkii Butter, Vegetable Oil, Prunus Amygdals Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Polysorbate 80,  Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Єдиним мінусом для себе я виділила це пластик з якого зроблене упакування, бо воно досить тверде і я страюся збергіати його в перевернутому форматі, щоб легше добувати.

Текстуру засобу можна побачити на відео на обкладинці допису(він другий).

Аромат тут той самий) Текстура і не густа і не рідка, ідеальна та швидко поглинається. Аромат залишається на тілі близько 2 годин.

Склад засобу:

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Persea Gratissima Oil, Hydroxyethyl Urea, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Vegetable Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Parfum, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate

Єдиним мінусом для себе я виділила це пластик з якого зроблене упакування, бо воно досить тверде і я часто простила хлопця видавити мені бальзам, бо гель має рідшу текстуру і краще діставався з баночки.

Текстуру засобу можна побачити на відео на обкладинці допису(останній).

Запах той самий, але текстура щільніша за лосьйон. Для зволоження потрібна маленька горошинка, що є дуже екокономним. Найбльше мене підкупило, те що відразу після нанеснення та розподілення зникає жирність і можна швидко далі продовжувати свої справи, а не чекати поки воно вбереться три години. Це однозначно + в засобах для рук.

Склад засобу:

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Mangifera Indica Seed Butter, Persea Gratissima Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Parfum, Xanthan Gum, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Retinyl Acetate, Аscorbic Acid, Рantothenic Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Coumarin, Benzyl Benzoate

Тут взгалі немає питань до упакування, все дуже зручно.

Всі продукти варті уваги та достойні. Виконують заявлені дії, але залишаються питання до тари, бо в більшості аудиторія бренду це все ж таки дівчата/жінки і вони часто мають слабкі руки і кожен раз це ще той квест добути свій улюблений лосьйон або гель з пляшечки.

Хто користувався засобами від цього бренду? Діліться враженнями.