Darina🦉

Ароматична свічка "П'янке очікування"

Я вже розповідала, як мене приємно звував спрей для дома від Rebellion https://club.makeup.com.ua/post/36033/ . Але ця свічка мене здивувала не менше! Вона для мене загадкова, бо спонукає до різних емоцій...

Верхні ноти: кава, солодкі ноти, ром, лакриця, ананас, зелені ноти, ревінь
Середні ноти: фрукти, кориця, аніс, вершки, грейпфрут, фрезія
Базові ноти: квіти, гвоздика, ноти, кедр, апельсин, троянда

🍷Пакування:

Щільна жестяна баночка, в сучасному дизайні, з назвою бренду та аромату. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Кришечка міцно закручивається (гвинт). Вага 30 г.

🍷Склад:

Soy (Soybean) Wax, Fragrance, Stearic Acid.

🍷Поради до застосування:

Після використання накрийте кришкою.

Не паліть свічку понад 4 години.

Свічка не коптить, ніяких неприємний ситуацій в мене не було.

Цікаво на скільки її вистачить, повернусь до допису, по закінченню!

🦉

🍷Як тількі ії відкриваєш (не запалюючи), одразу відчуваєшь аніс з солодкими відтінками якихось цукерок ( цей аромат ні з чим не сплутати, я обожнюю цей запах).

При запалюванні спочатку з'являються солодкий ананас з міцним алкоголем, і аніс нікуди не йде...Потім виразно відчувається гвоздика з апельсином (трохи схожа нота з глінтвейном).

Після використання, в кімнаті залишається аромат аніса з апельсином, та шлейф кедра.

Чому загадкова?! Свічка грається ароматами, іноді - це спокій та гармонія🤗, посидити в тиші, на самоті, а іноді це спокуса, гра почутті та п'янке очікування🔥.....(залишу це за лаштунками).

Для знайомства обрала маленьку🕯️, але з задоволенням придбаю в великому об'ємі❤️