Anna_feerie

Живильний крем-рятівник для сухої шкіри рук

Живильний крем-рятівник для сухої шкіри рук
Живильний крем-рятівник для сухої шкіри рук

Моїм рукам від мене добряче дістається, адже я з тих людей, що часто миють їх протягом дня). І справа не в паталогічній чистоплотності, та й фобій щодо бактерій з вірусами в мене немає, але ось коли в тебе собака, то ти постійно знаходишся десь між чуханням пухнастого пуза, миттям лапок та власних рук😁.

Плюс матеріали, якими я малюю, теж доволі бруднючі (тут акварелістам більше пощастило)), але я не скаржусь, адже пастель та олійні фарби то любов❤️.

Зрозуміло, що шкіра від частого контакту з миючими засобами почувається не дуже: сохне, стягується, а подушечки пальців вкриваються такими бороздками, що болять. Тому нанесення крему для мене не просто приємний ритуал, а й нагальна необхідність.

Живильний крем-рятівник для сухої шкіри рук
Живильний крем-рятівник для сухої шкіри рук

Герой сьогоднішнього допису мене вразив своєю дієвістю, тому я не могла про нього не розповісти🥰.

Це крихітка від Bielenda, і її єдиний недолік - об'єм в 50 мл (бо мені хочеться відро цього кремчику)). Хто давно мене читає, знає мою любов до бренду, і цей живильний крем не став винятком.

В складі 25 % гліцерину, оливкова олія, масло ши, кераміди, пантенол та сквален. Аромат дуже приємний, квітково-ягідний, мені нагадує парфуми. По консистенції від такий гелевий, напівпрозорий, легко розподіляється та швидко вбирається, залишаючи шкіру зволоженою та шовковистою.

Його ефективність приголомшлива: буквально після кількох використань я позбавилась сухості та дискомфорту, навіть на вигляд шкіра стала більш щільною та гладенькою🤩. Тому після закінчення обов'язково повторю цей диво-кремчик, і вам раджу, якщо маєте схожу ситуацію з миттям рук)).