YuliHrytskoff

Гармонізуючий гель для душу Dermacol "Бельгійський шоколад"

Гармонізуючий гель для душу Dermacol "Бельгійський шоколад"

Гелів для душу багато не буває! Кажу я собі щоразу, купуючи черговий гель від Dermacol))) Начебто і звичайний чеський мас маркет, але якість цих гелів мені дуже подобається! А ще більше приваблюють "смачні" аромати кожного гелю цієї ТМ. Ну а в сьогоднішньому дописі поділюся своїми враженнями про гель для душу Dermacol "Бельгійський шоколад", який у мене на повторі вже не перший раз.

Дуже красиве та стильне! Гель розфасований у якісну напівм'яку тубу, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ.

Дозатор виготовлений у вигляді отвору у кришечці. Зручний, дозувати гель зручно.

Об’єм – 250 мл.

Як завжди, характеристику будь-якого косметичного засобу я починаю з аналізу його складу. Але, якщо чесно, то в даному гелі розбирати особливо і нічого, оскільки компоненти складу в своїй більшості синтетичного походження, - немає як особливо шкідливих, так і будь-яких корисних речовин.

Консистенція засобу гелеподібна, середньої щільності.

Колір - прозорий оранжевий.

Запаху гелю просто нейморівно приємний! Гірчинка цедри апельсину у поєднанні із солодкістю шоколаду... Саме через його аромат люблю використовувати цей гель більше у зимовий час та період новорічних свят. Аромат дуже приємний, ніжний, ненав'язливий. На шкірі на довго не залишається після прийняття душу, а ось у ванній кімнаті апельсиново-шоколадний запах відчувається ще довго!

Піниться гель добре, тому розхід виходить досить економним.

Змивається легко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищує шкіру від забруднень гель чудово, шкіру не сушить абсютно, але й, звичайно, будь-яких доглядових властивостей від нього я теж не помітила.

скажу, що гель для душу гармонізуючий Dermacol "Бельгійський шоколад" мені подобається в усіх відношеннях та за всіма параметрами! Аромат просто чудовий, якість-піноутворення-очищуючі властивості на висоті, склад, як для мас маркету - нормальний, а ціна - більш ніж доступна. Рекомендую однозначно!