Розкішний, персиковий глянець
Блиск для губ від українського бренду Sinart 👄
Блисками для губ я користуюся набагато частіше чим помадами. Мені подобається від них ефект глянцю та соковитості на моїх губах.
Нещодавно звернула увагу на блиски для губ від нашого українського бренду Sinart і обрала для себе блиск в 05 відтінку 🍑
Оформлення та упакування:
Напочатку блиск був запаяний в захисну слюду, що гарантує надійний захист від першого використання.
На цій слюді якраз таки і знаходиться вся інформація про даний косметичний продукт: склад, опис, призначення, штрих-код та інша інформація про виробника.
Склад:
Hydrogenated polydecene, diisostearyl malate, po lyisobutene, mineraloil/paraffinum liquidum, ethylhexyl palmitate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, persea gratissima (avocado) oil, silica dimethyl silylate, calcium sodium borosilicate, fragrance, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tin oxide, may contains: titanium dioxide(CI 77891), iron oxides(CI 77491), iron oxides(CI 77492), red 6 (CI 15850), red 7 lake(CI 15850), red 28 lake(CI 45410).
На диво, як для косметичного засобу, тут навіть можна зустріти олію жожоба, авокадо, віт. Е та емоленти.
Пакування:
Туба, виконана з якісного пластику, він в мене вже падав і з ним все ОК 😅
Туба прозора і через неї добре видно відтінок самого блиску.
Ковпачок чорний, закривається щільно, надійно.
Аплікатор та дозатор:
Фетровий аплікатор, такий м'якенький і до речі дуже гнучник, що дозволяє добре розподіляти блиск по губам та контуру.
Дозатор не маленький, але тут є запобіжник, завдяки якому зайвої кількості блиску точно не набереться.
Аромат/смак, колір та консистенція:
Аромат та смак:
Аромат як і присмак блиску практично ніякий, може трошки відчувається мінеральна олія.
Колір дуже приємний, ніжно-персиковий 🍑 без блискіток. В тубі він набагато насиченіший, аніж є насправді. На губах він виглядає навіпрозоро з персиковим відтінком.
Консистенція густа, трошки тягуча.
У використанні та висновок:
Розподіляється блиск (завдяки гнучкому аплікатору) дуже легко. Він рівномірно лягає на губи, не скочується та цілком комфортно відчувається на губах.
Фініш глянцевий, робить губи більш соковитими. Розкішно виглядає на губах 👄 Обожнюю такий ефект від блисків.
В повному макіяжі виглядає доволі нейтрально, але додає губам більше виразності.
Завдяки своїй консистенції і поживним речовинам у складі, блиск добре зволожує, живить та розгладжує шкіру губ.
Стійкість приблизно 3-4 години, якщо не їсти. Після їжі, його на губах вже стає помітно менше.
Але залишається липкість, що в принципі притаманно блискам.
Демакіяж:
Блиск добре змивається міцелярною водою, не залишаючи слідів після себе.
Висновок:
Мені сподобався блиск своїм відтінком, як він виглядає на губах та як дає додатковий доглядовий ефект.
Мені особисто цікаво ще спробувати блиск у 06 відтінку 💗
Коментарі (0)