alena.rosee

Don’t Be Shy або Помада не для сором’язливих

Don’t Be Shy або Помада не для сором’язливих

Всім привіт! ♥️

Бренд Кіліан за роки здобув не тільки популярність , а й став синонімом розкішного якісного продукту , чи то парфум, чи то крем , чи помада .

Сьогодні допис про помаду із серії Сатін , відтінок 140 Intoxicating Rouge ♥️

Любов до бренда в мене вже давно, мабуть з перших випусків аромату, а це років 15 назад , якщо не більше ) Кожен пробничок який був у мене я смакувала , економила , та любила 🤭 Часи йдуть , а симпатія до бренда така ж сама ♥️

Взагалі , Кіліан Хеннесі це класний приклад , як людина змогла не тільки бути онуком відомого дідуся , а й зробити своє ім'я відоме на весь світ . Хоч і образ містера Кіліана такий розкішний та лосковий, але він справжній трудоголік , тому кожна його композиція вишліфована до ідеала.

Так, давайте все ж подивимось на помаду 🤩

Шкода, що на Мейкап нема цих помад в окремому артикулі, а тільки в наборах .

💋Пакування та Футляр: помада продається в коробочці, з логотипом бренда. Сам футляр нереальної краси : якісний пластик , металеві вставки, ковпачок на магніті. Футляр помади повторює бокові візерунки флаконів парфуму (50 мл). Фірмова буква К не тільки зверху ковпачка , а і зсередини (до речі це допоможе відрізнити підробку від оригінала).

💋Запах: це не просто парфумована помада, вона повторює найвідоміший та один з найперших популярних ароматів Кіліан: Love, don't be Shy. Густі неролі , Жасмін та карамельний цукор. Хоч і аромат (парфум) досить концентрований , у помади більш лайтовий аромат, але він не бісить, не мішає, навпаки, кожен раз думаєш : ой що це так приємно пахне 🤭

💋Консистенція: кремова сатинова, не глуха, має дуже дрібні майже невидимі блискітки , які додають губам візуального об'єму. Щось подібне є у сатинових помад Ланком.

💋Нанесення: легке та просте , можна зі стіку, можна пензликом.

💋Колір: Intoxicating Rouge це теплий червоний відтінок , який може мінятись в залежності від світла (від теплого до прохолодного). Досить універсальний для будь-якого типажу. Губи з цим кольором виглядають ну дуже спокусливо , бо він і наче червоний , але не яскравий , не плотний, не вульгарний.

💋Стійкість: стійкість середня , помада сходить поступово , залишає легкий тінт, переживе чай та каву )

💋Комфортність: дуже комфортна , легка , не сушить губи , не підкреслює нічого зайвого, дуже зволожуюча , при постійному користуванні є доглядовий ефект .

💋Склад: шикарний склад , немає ніяких парафінів чи мінеральних олій. З корисного всякі екстракти масла , сквалан , природній ланолін , масло мурумуру, віск.

Свотчі на губах: денне світло та сонячне світло 🌞

Фото стіка: денне світло 💄