Колаген для підтримки здоров'я та краси шкіри, нігтів та волосся
Doppelherz System Kollagen Beauty 👱🏼♀️
Пропиваю зазвичай колаген курсами 1-2 місяці, купую або на makeup або в аптеці. Чергую його так само з колагеном для суглобів Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus, MST Fish Collagen Peptides Zero (рибний колаген для шкіри, нігтів, волосся) та MST Collagen Peptides + Biotin, ці два від MST рідки, з приємним смаком, потрібно відміряти порцію мірним стаканчиком. Також пробувала колаген MST Nutrition Flex Pro Комплекс для суглобів з колагеном, цей для мене найнезручніший формат, йде в порошку, потрібно розводити, вранці перед роботою у мене не завжди є на це час, і іноді я про нього просто забуваю 🙈, MST Collagen for joints рідкий, але мені не подобається його смак.
У колагену Doppelherz найзручніший формат та смак, в коробці 30 флакончиків по 25мл, це рівно на місяць використання по 1 на день, смак приємний кисленький, такий формат зручно брати з собою в дорогу.
Як тільки організм починає поступово втрачати здатність виробляти колаген, це відразу ж відбивається на стані шкіри: з'являються зморшки, розтяжки, шкіра стає більш сухою, часто виникає загальна слабкість, занепад сил. Оновлення міжклітинної речовини сповільнюється, клітини втрачають вологу, тому організм старіє. Колаген відповідає за інформаційні зв'язки між клітинами та органами, між клітинами та головним мозком, бере участь у всіх життєво важливих процесах організму. Бьюті-колаген від німецького бренду Doppelherz – 100% натуральний пептид колагену в комбінації з вітамінами та біотином для краси, здоров'я та молодості шкірного покриву.
Особливості б'юті-колагену від Doppelherz:
- щоденний прийом комплексу Doppelherz System Kollagen Beauty сприяє генерації власного колагену;
- зменшує ознаки природного в'янення та швидкого старіння шкіри, надає пружність, еластичність, розгладжує дрібні зморшки і робить візуально менш помітними глибокі;
- насичує шкіру амінокислотами, пептидами та киснем;
- прискорює оновлення клітин на поверхні шкіри, волосся, нігтів та інших тканин;
- зменшує видимість розтяжок та прояв целюліту;
- стимулює оновлення клітин шкіри зменшення тонких лицьових ліній і зморшок у зоні навколо очей;
- підтримує оптимальний гідробаланс шкіри, усуває дрібні зморшки, підтягує овал обличчя;
- не містить штучних барвників, ароматизаторів, добавок та стабілізаторів.
Мені подобається стан моєї шкіри та волосся коли я приймаю колаген, результат на нігтях мені важко відстежити, у мене на них завжди гель лак.
Може це звичайно самонавіювання, але мені здається, що в ті періоди коли приймаю колаген шкіра більш щільна і зморшки дрібні мімічні розгладжуються, так само волосся випадає менше 🤷🏻♀️
Коли приймаю колаген для суглобів, сподіваюся він працює, та з ним менше проблем із суглобами після тренерування.
Якщо ви любите приймати харчові добавки, вітаміни, я рекомендую вам спробувати це колаген ❤️
Допис про колаген іншого виробника Німеччіна 🇩🇪https://club.makeup.com.ua/post/40381/
Коментарі (0)