Ирина ❤️

Колаген для підтримки здоров'я та краси шкіри, нігтів та волосся

Колаген для підтримки здоров'я та краси шкіри, нігтів та волосся

Пропиваю зазвичай колаген курсами 1-2 місяці, купую або на makeup або в аптеці. Чергую його так само з колагеном для суглобів Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus, MST Fish Collagen Peptides Zero (рибний колаген для шкіри, нігтів, волосся) та MST Collagen Peptides + Biotin, ці два від MST рідки, з приємним смаком, потрібно відміряти порцію мірним стаканчиком. Також пробувала колаген MST Nutrition Flex Pro Комплекс для суглобів з колагеном ( цей для мене найнезручніший формат, йде в порошку, потрібно розводити, вранці перед роботою у мене не завжди є на це час, і іноді я про нього просто забуваю) 🙈, MST Collagen for joints (рідкий, але мені не подобається його смак). У колагену Doppelherz найзручніший формат, в коробці 30 флакончиків рівно на місяць використання по 1 на день, смак приємний кисленький, так само зручно брати з собою в дорогу.

Як тільки організм починає поступово втрачати здатність виробляти колаген, це відразу ж відбивається на стані шкіри: з'являються зморшки, розтяжки, шкіра стає більш сухою, часто виникає загальна слабкість, занепад сил. У дітей та молодих людей колагенові волокна в організмі постійно оновлюються, але приблизно з 25 років щороку організм людини починає втрачати по 1,5% натурального колагену. До 35 років нашому організму вже не вистачає близько 15%, а до 45 років – 30% колагену. Оновлення міжклітинної речовини сповільнюється, клітини втрачають вологу, тому організм старіє. Колаген відповідає за інформаційні зв'язки між клітинами та органами, між клітинами та головним мозком, бере участь у всіх життєво важливих процесах організму. Бьюті-колаген від відомого німецького бренду Doppelherz – 100% натуральний пептид колагену в комбінації з вітамінами та біотином для краси, здоров'я та молодості шкірного покриву.

Особливості б'юті-колагену від Doppelherz:

- щоденний прийом комплексу Doppelherz System Kollagen Beauty сприяє генерації власного колагену;

- зменшує ознаки природного в'янення та швидкого старіння шкіри, надає пружність, еластичність, розгладжує дрібні зморшки і робить візуально менш помітними глибокі;

- насичує шкіру амінокислотами, пептидами та киснем;

- прискорює оновлення клітин на поверхні шкіри, волосся, нігтів та інших тканин;

- зменшує видимість розтяжок та прояв целюліту;

- стимулює оновлення клітин шкіри зменшення тонких лицьових ліній і зморшок у зоні навколо очей;

- підтримує оптимальний гідробаланс шкіри, усуває дрібні зморшки, підтягує овал обличчя;

- не містить штучних барвників, ароматизаторів, добавок та стабілізаторів.

Мені подобається стан моєї шкіри та волосся коли я приймаю колаген, результат на нігтях мені важко відстежити, у мене на них завжди гель лак.

Може це звичайно самонавіювання, але мені здається, що в ті періоди коли приймаю колаген шкіра більш щільна і зморшки дрібні мімічні розгладжуються, так само волосся випадає менше 🤷🏻‍♀️

Коли приймаю колаген для суглобів, сподіваюся він допомагає та працює, мені здається з ним менше проблем із суглобами після тренерування.

Якщо ви любите приймати харчові добавки, вітаміни, я рекомендую вам спробувати це колаген ❤️