MAXIMOVA🌷

Рубрика «пусті баночки»

Рубрика «пусті баночки»

Сьогодні підбірка засобів, яка мене не розчарувала!😊 Про кожен продукт опишу короткі враження з висновками.

Шампунь "Папайя", відновлення для пошкодженого волосся - підійшов моєму типу волосся (рівне, фарбоване) та шкіри голови (нормальна/чутлива), добре промивав, чистоти вистачало на 2 дні (моя норма) має приємний аромат.

Маска 3 в 1 "Папайя", відновлення для пошкодженого волосся - бюджетна, працююча, супер-ароматна маска!😍 Дуже мені сподобалась! Використовувала її після кожного миття, іноді тримала довше, іноді - менше. При цьому моє волосся не перенесичелось та не мало брудного ефекту. Знаю, що не всім підходить таке, і варто чергувати маски з бальзамами або кондиціонерами. Тут вирішувати вам.

Консистенція густа і легко розподіляється по вологому волоссю. Аромат досить насичений під час використання але на сухому волоссі залишається легкими приємними нотками.

L'Oreal Paris Elseve Dream Long Cream - мій улюблений кремчик🧡 з ним волосся себе почуває краще і має доглянутий вигляд. Банки вистачає на довго, має приємний аромат та бюджетну ціну. Повторила б покупку!

Air-Val International Eau My Unicorn Shower Gel & Shampoo - тут один дизайн баночки чого вартий! Я тільки через нього і купила цей гель, щоб порадувати свою любительку єдинорогів🦄 І звісно вона була щаслива отримати таку баночку і з задоволенням нею користувалась.

Сам засіб нам підійшов, гарно піниться та промиває. Використовували, як і шампунь і гель.

Garnier Mineral - не ідеальний через в складі ALUMINUM але добре виконував свою роботу, захищав протягом дня та має приємний аромат.