BELENKAYA

Тверді парфуми від KIKO?

Тверді парфуми від KIKO?

Ви теж не знали, що у бренда KIKO є парфуми? Тим паче тверді. Я в числі тих, хто про це навіть не здогадувався. Отримавши їх у подарунок, я не сподівалась, що між мною та цим ароматом може щось статись, але доля вирішила інакше.

З перших секунд я навіть не розуміла, що це парфуми. Думаю всі звикли до думки, що KIKO це суто декоративка і догляд, тому ледь не намазала це на вуста. Добре, що моя цікавість взяла вгору і я вирішила розглянути упаковку більш уважно. Переді мною був матовий багряний флакон, неначе від гігієнічної помади. Мініатюрний і дуже привабливий. Відкривши ковпачок, я відчула неймовірний аромат, який за секунди заповнив простір навколо. На поверхні футляру був надпис «‎Precious Rituals Vegan Solid Scent».

Скажу відверто, у мене було 0 сподівань на цей продукт. Хіба там може бути хоч якась стійкість? Як же я помилялася. Мені пощастило відчувати його протягом усього дня!

Аромат дійсно асоціюється з якимось ритуалом. Екзотичний, солодкий, насичений, ні на що не схожий. Головна нота — сонячний бергамот, який неначе наповнює тебе енергією та силами. Динамічний і в міру складний. Ноти серця гармонійно поєднують теплі акорди шкіри, кедра та меду, доповнюючи все солодкими та вишуканими акордами фініків. У базі відчувається деревина, турботливо огорнута пачулями та бобами тонка. Неймовірна гармонія, яка пронизує всю піраміду.

HYDROGENATED POLYDECENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX / CIRE MICROCRISTALLINE), PARFUM (FRAGRANCE), ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SYNTHETIC BEESWAX, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Кількість продукту вражає. Враховуючи те, що його розхід мінімальний, цього стіку вистачить на рік, якщо не більше. І це так зручно! Такі парфуми не розіб'ються, не займуть багато місця навіть у клатчі, а також не залишать на вас маслянистий слід. При нанесенні залишається ледь прозора вуаль, яка миттєво поглинається шкірою. Також дуже тішить, що формула не містить компонентів тваринного походження, тому це ідеальний варіант для веганів.

Після такого експірієнсу мені навіть не хочеться повертатись до звичного формату парфумів. Тепер у мене є справжній щоденний ритуал :)