YuliHrytskoff

Блиск-бальзам для губ ViSTUDIO Lip Butter

Блиск-бальзам для губ ViSTUDIO Lip Butter

Відтіночні бальзами для губ – то моя любовна любов! Блиски для губ використовую не дуже часто через їх липкість, класичні помади через щільну текстуру та насичений пігмент не завжди комфортно відчуваються на губах, а матові – часто ще й сушать шкіру. Інша справа – бальзами для губ – вони комфортні у нанесенні і нОсці, мають хороші доглядові властивості, а коли вони ще й з кольором – то й виконують одночасно і декоративну функцію. Саме про такий бальзам я хочу розповісти у своєму дописі - Блиск-бальзам для губ ViSTUDIO Lip Butter у неймовірно красивому відтінку №703, який має просто приголомшливу якість, чудові доглядові властивості та не менш красивий відтінок.

Блиск-бальзам для губ ViSTUDIO Lip Butter

Дизайн бальзамчику ну дуууже естетичний і привабливий! Корпус виготовлений із якісного пластику білого кольору, золотистою фарбою нанесені надписи із основними відомостями про засіб. Навколо корпусу – лінія, що імітує відтінок стіку бальзаму.

До речі, одразу після купівлі бальзам був повністю запаяний в слюду, що є гарантією контролю першого відкриття.

Кришечка прозора пластикова, закриває корпус міцно, із клацанням, тому можна не боятися, що вона самостійно злетить десь у сумочці і пошкодиться стік бальзаму.

Механізм, за допомогою якого викручується/закручується бальзам, працює справно, не заїдає.

Стік бальзаму циліндричної форми, заокруглений на кінці.

Об’єм бальзаму – 1.8 г.

Склад бальзаму містить велику кількість корисних для шкіри інгредієнтів, зокрема, таких, як унікальна і найдорожча у світі олія класу люкс з горіхів макадамії та кокосову олію. Олія горіха макадамії і кокосова олія мають цілий комплекс цінних властивостей: регенеруючу, пом'якшувальну, протизапальну, омолоджуючу, зволожуючу, живильну, стимулюючу, оновлення клітин шкіри губ.

Консистенція бальзаму – класичний твердий стік, в міру жирненький, підтаює при контакті зі шкірою.

Текстура однорідна – бальзам не містить ніяких включень чи блискіток.

Запах, як і смак, відсутній.

Нанесення. Ефект. Наноситься бальзам дуже легко, завдяки своїй маслянистій, злегка (і в міру!) жирнуватій текстурі, буквально скользить по шкірі губ, підтаюючи від їх тепла. Так як стік заокруглений, ним легко як промальовувати контур губ, так і заповнювати кольором всю площу губ.

На губах практично не відчувається, так як створює дуже легке, майже невагоме покриття.

Не створює відчуття липкості, плівки чи замазки на губах. Волосся до нього не липне.

На губах веде себе дуже чемно – не розтікається за межі губ, не розмазується, не забивається у складочки, не утворює противної білої смужки на стику слизової губ, лущення не підкреслює. Навіть навпаки – гарно приховує недоліки і розрівнює рельєф шкіри губ.

До речі, це перший бальзам, який у мене не роз’їдає контурний олівець. Що мене дуже приємно вразило!

Доглядові властивості у бальзаму відмінні! Він прекрасно захищає губи від будь-яких несприятливих погодних умов – морозу, сонця вітру… Навіть після того, як бальзам повністю поглинеться чи просто його стерти – шкіра губ не просто зволожена, а наживлена! Гладесенька, м’яка і ніжна. При цьому, такий ефект зберігається ще декілька годин. Якщо є якісь тріщинки, лущення – за декілька використань бальзаму вони проходять. А ще – надає губам красивого відтінку та неймовірного блиску. Тобто бальзам має не тільки доглядові та захисні функції, але й надзвичайно гарний візуальний ефект!

Стійкість, як для бальзаму, взагалі шикарна – близько трьох годин він залишається на губах практично в первозданному вигляді, і це за умови активних розмов і періодичного пиття води. Витримує прийом кави/чаю чи легенького перекусу, але зі сторони слизової може трохи зійти, проте, це буде майже непомітно і плавно. Повноцінний прийом їжі, звичайно, не переживе.

Демакіяж. Тут взагалі ніяких потреб – за потреби, бальзам можна стерти навіть звичайною паперовою серветкою.

А тепер переходимо до найцікавішого – відтінку та свотчів. У виробника даний бальзам представлений у трьох дуже універсальних відтінках, та я для себе обрала тон №703. Це дуже красивий, холодний рожево-ліловий колір. Світлий нюдовий відтінок. Припилена троянда… Я дуже давно шукала саме такий відтінок помади, а знайшла його у бальзамі, чому я просто несказанно рада, бо я дуже люблю такі відтінки і вони мені неймовірно личать! А ще, бальзам надає губам дуже красивого глянцевого блиску, візуально збільшуючи губи і роблячи їх неймовірно соковитими і звабливими.

Ну і так бальзам у даному відтінку виглядає на губах. Зробила декілька фото при різному освітленні, щоб максимально передати колір, та, як би я не старалась, камера все одно ідеально його не передає.

Сказати, що я задоволена Бальзамом для губ ViSTUDIO Lip Butter – це нічого не сказати! Я просто закохалась у нього! У цю якість, у цей колір, у ці доглядові властивості і стійкість… От рекомендую від щирого серця!