krislemly

Weleda | Гель для душу

Weleda | Гель для душу

Мені давно подобається швейцарський бренд Weleda і все, що з ним пов'язано – упаковки, текстури, аромати, лінійки та навіть назви. Перше враження – це просто гарні баночки та засоби, якими приємно користуватися. Ну а потім уже починаєш відчувати, наскільки класні склади і наскільки вони ефективні. Нещодавно я спробувала новинку і спішу поділитись своїми враженнями.

Weleda | Гель для душу

Упаковка гелю виконана з м'якого пластику. Кришка фліп-топ відкривається легко і без шкоди для нігтів, при цьому дуже щільно замикається.

У цьому гелі є ціла суміш з натуральних ефірних олій апельсина, лайма та кардамону. Основна нотка аромату гелю - ніжний цитрус, солодкувато-лимонний аромат нагадує мені відразу і про весну, і про лимонні льодяники, і просто про щось дуже приємне, романтичне, світле.

Аромат відкривається у застосуванні яскравіше, заповнюючи собою ванну кімнату, тому з цим гелем можна влаштувати собі справжню ароматерапію.

Засіб має гелеву текстуру, що більше нагадує молочко для тіла. Консистенція м'яка та дуже приємна.

Піноутворення дуже тішить. Невеликої кількості (як на фото вище, наприклад), вистачає для отримання густої, пишної піни.

Гель чудово справляється зі своєю основною функцією-очищенням, робить це дуже м'яко та дбайливо, не пересушуючи шкіру, не викликаючи почуття сухості та стягнутості. Мені навіть здається, що, навпаки, пом'якшує і злегка зволожує шкіру. Ще важливий момент, гель легко змивається з шкіри, не залишаючи плівки.