Alice Wonderlands

Парфумована вода Ulric de Varens Mini Dream

Парфумована вода Ulric de Varens Mini Dream

Парфумована вода Mini Dream французького бренду Ulric de Varens належить за типом до квіткових та фруктових. Коли я прочитала, що вона має у своїй ароматичній піраміді абрикос, вирішила обов'язково спробувати. Отже мої суб'єктивні враження від цього парфумчика.

Парфумована вода Ulric de Varens Mini Dream

Виробник зазначає таку піраміду ароматів:

Початкова нота: Абрикос, Мандарин, Ром, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Жимолость
Кінцева нота: Мускус, Пачулі, Сандал

Що почула в цій парфумованій водичці я. Спершу дуже солодкий стиглий абрикос і зовсім ледь уловимий аромат чорної смородини. Далі запах стає трохи гіркуватим. І я б сказала, що основним у звучанні парфумованої водички стає навіть не абрикос, а абрикосова кісточка!

Не знаю чому, але інші зазначені аромати я взагалі не відчуваю. Хіба що зовсім легкий дух сандалу через пару годин після нанесення. При цьому абрикос лишається головним ароматом.

Тобто якоюсь мірою ця парфумована водичка мені сприймається як моноаромат. Це гіркувата абрикосова кісточка, що міститься у найсолодшому стиглому абрикосі.

Загалом парфумована вода досить цікава і, як на мене, вона дуже жіночна.

На моє сприйняття, вона взагалі не шлейфова і не дуже стійка. Хоча на тілі аромат відчувається навіть через 6 годин після нанесення. Але тільки зовсім близько до шкіри.

Загалом дуже мила, тепла й затишна парфумована водичка. Не жалкую, що спробувала, але навряд чи запишу її до своїх улюблених.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0