M A T V I E I E V A

Tangle Teezer - то любов 💘

Tangle Teezer - то любов 💘

Раніше я користувалась виключно дерев'яними гребінцями для волосся, думаючи, що вони не травмують волосся, але з часом помітила, що після використання ними моє волосся стало більше випадати(

Я почала досліджувати цю тему та в просторах інтернету ознайомлюватися з темою гребінців, які не шкодять волоссю. І на багатьох ресурсах рекомендують саме щітки від Tangle Teezer.

Коли я вже обрала даний бренд, я почала обирати саме її різновид. І що перше мене дуже потішило, це кольорова гамма та їх різновид. Признаюсь чесно, було важко зробити вибір, та по багаточисленим рекомендаціям блогерів та просто відгукам користувачів, я зупинилась на серії Wet Detangler.

І обрала такий по-справжньому дівчачий, ніжно-рожевий колір😍

Tangle Teezer - то любов 💘

Користуюсь даною щіткою вже близько 6-ти місяців. І це дійсно крута річ. Її якість виправдовує її не таку маленьку вартість. Волосся не вириває та не електризує. Безболісно розчісує як сухе так і мокре/вологе волосся. Також, люблю використовувати її для нанесення бальзамів та масок. Саме таким способом кожна волосинка обгортується продуктом і в результаті- волосся бере максимум з того чи іншого продукту.