Demchenko Alina

Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser

Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser
Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser
Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser
Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser

Демакіяж важлива частина бьюті догляду, так як наприклад, погано змитий тональний засіб - може призвести до появи почервонінь, чорних цяток і інших проблем зі шкірою. Одним з подібних помічників, являється гідрофільна олія. Цей продукт бояться багато людей, в тмоу числі була і я.

Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser - вже третя моя гідрофільна олія ( ну точніше кажучи 4й, якщо рахувати крем для очищення) . Але олією назвати цей продукт я не можу.

Все через текстуру. Вона доволі щільна, щільніша за гідрофільний гель від Joko. Воно гарно "тримає" каплю, не розповзається, не тане ( що доречі було дивно). У продукту немає щодного запаху, що теж радує. Колір : білий, напівпрозорий. Текстру більш гелева, при розподілі це особливо видно. Натяку на маслянистість нема, а ось наявність гліцерину відчутна і це було відчутно до того як я подивилась на склад ( проф деформація: фотографи використовують гілцерин для створення акуратних капель і тому його напівмаслянисту текстуру я гарно знаю).

Об'єм данного засобу всього 40мл і я його вже майже закінчила.

Як тільки в мене з'явився цей засіб, то майже весь макіяж - я стараюсь змивати ним, що б зрозуміти свою думку. Варто відмітити те, що ЖОДНОГО НОВОГО ВИСИПУ, АБО НОВИХ ПРОБЛЕМ ПОВ'ЯЗАНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ЦЬОГО ЗАСОБУ - В МЕНЕ НЕМА. І це головне. Тестуючи новий засіб такого типу, це завжди лотерея і на щастя в моєму випадку все добре. В мене не з'явилось нових висипів, окрім тих що з'явились не через засіб, не було почервоніння шкіри, погіршення стану шкіри, алергічних реакцій і почервоніння очей.

Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser
Поговоримо про демакіяж : Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser

Головним для мене в подібному засобі, є здатність швидко позбутися косметичних засобів/СПФ , а головне - стійких продуктів, таких як помади, підводки, туш , тощо.

У цьому експеременті використовувались :

  • Гелевий стійкий олівець від Lovit. По текстурі і стійкості він дуже схожий на Ламель, хіба що менш стійкий. З ним гідрофільна олія впоралась ідеально. 10/10
  • Гелевий олівчик від Lamel. Як ви знаєте, продукт доволі стійкий. Без тертя, гідрофільна олія гарно справилась, не залишивши і тінту. 10/10
  • Водостійка підводка-фломастер. Спочатку, мені здалось, що засіб не впорався з цим продуктом зовсім, бо під час масажування, вона залишилась на шкірі. Але після змивання звичайною водою - продукт все ж таки покинув шкіру. Моя оцінка 8/10 - прийшлось трошки довше масажувати. Але змилось же і без сторонніх засобів.
  • Maybelline New York Hyper Easy. Така ж ситуація що і з першою стійкою підводкою. Продукт під час тертя залишається на шкірі, а після змивання пропадає з шкіри. Якщо ретеально придивлятися - можна побачити поодинокі темні плями у текстурі шкіри. Тож 7/10.
  • Матова підводка від Flormarю Продукт впорався з нею так само як з першою : 8/10.
  • Всі інші продукти, такі як гелевий олівець від Lamel для губ, сухі рум'яна, олівець для брів, кремові помади і бронзери - все ідаельно і без жодного тертя , то ж 10/10.

В цій частині експеремента, по більшій частині з засобами для очей, гідрофільна олія справилась досить добре. Кремові продукти для обличчя і гелеві олівці - змиває ідеально. Що до стійких підводок, то результат теж досить непоганий.

Трошки ускладнемо задачу. По-перше подивимось чи відрізняється демакіяж тіней на клейкій базі від звичайних, подивимось як працює з трьома супер стійкими помадами, пігментом і скільптором, який принаймні на руці- стійкий.

  • Тіні від Lamel: з базою і без. Ну тут все доволі легко. Засіб впорався дуже добре, ні блискітки)) 10/10
  • Кремовий скульптор від Lamel слугує тут як аналог тонального засобу, що доволі важливо. Саме тональні засоби гарно так забивають пори і поганий демакіяж саме цього типу продуктів - може наробити біди. І хоча коли я свотчила колір, цей засіб я відтирала міцеляркою, то тут прдукт справився гарно. На фото процесу можна побачити легкий тінт, якого нема після змивання. Тож що б не сильно нахвалювати дію поставлю 9/10.
  • Матова помада-олівець від Loreal - відтерлась за секунду. 10/10
  • Головне випробування будь якого засобу для демакіяжу - Maybelline Super Stey Matt. Це легендарна стійка помада, яка і тут не здалась . Вона показала хто тут босс і все ж таки залишилась на руці. 5/10, бо в будь якому випадку - 65% олія все ж таки подолала.
  • Вініл від Maybelline теж славиться своєю стійкістю. Тут гідрофільна олія впоралась краще , залишив лише тінт : 7,5/10.
  • Доволі стійкий пігмент від Parisa - не став проблемою. 10/10

Після використання засобу, я змиваю його теплою водою і наношу міцелярний гель, що б змити залишки косметики і засобу. Що б заспокоїти параною, я ще і пінку для вмивання використовую ))) Доречі, як факт : після використання засобу вперший раз, я прям відчула як після змивання - все від мене просто відвалилось і шкіра почала дихати.

Спочатку мені було складно розподіляти продукт по шкірі, відчувалось тепло через масаж. Але я не мжу сказати що це погано, просто треба звикнути . Тим хто користується гідрофільними бальзамами - така текстура прийдеться довподоби.

Назвати продукт бюджетним теоритично можна, бо гідрофільні олії зазвичай коштують від 350грн і вище. Але якщо перерахувати на більш класичний об'єм виходить що 120мл засобу коштує десь 507грн, а 200мл - 845грн. З тим що засіб гарно очищує, не викликав алергію , а покупка маленького об'єму не так б'є по бюджету, спочатку здається що за дешеву ціну не можливо отримати гарний результат. А ціна у цього засобу виходить більша а ніж у мого фаворита - IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil.

А тепер фінальна частина: приклад демакіяжу на обличчі.

Я використовувала в цьому макіяжі класичний набір засобів для повноцінного макіяжу : тональний засіб від Bless, гель для брів з супер фіксацією від Hedonica, туш від Maybelline, стійкий олівчик для смокі від Flomar, кремовий хайлайтер, бронзер і рум'яна, все це закріпила сухими продуктами , додала тіней і авжеж стійка глянцева помада від Maybelline.Я старалась обирати різні продукти і текстури, обирати більш стійкі продукти , то ж пробачте за сині стрілки і персикову помаду ))) Не дивимось на те який макіяж, дивимось на те як змиває його гідрофільна олія від Sane.

Як бачите, зі всіма продуктами засіб впорався гарно. Після вініла - залишився легкий тінт на губах, але як з тушью, з олівцем так і з іншими продуктами - Sane впорався досить гарно . Тож заслугована оцінка 9/10