Mandarinka

Дуохромний смарагдовий манікюр гель-лаком

Вітаю! Дуже люблю різні блискучі переливи, як в манікюрі, так і в макіяжі, тому часто полюю за бюджетними рішеннями. Цей манікюр, який по ефекту схожий з кришталевою кішкою, вдалось зробити завдяки всього 1 засобу - гель-лаку NeoNail Professional з колекції Super Powers.

Дуохромний смарагдовий манікюр гель-лаком
Дуохромний смарагдовий манікюр гель-лаком

Раніше я вже експериментувала з кришталевою кішкою, але робила її червоною, результат моїх експериментів у відгуці https://club.makeup.com.ua/post/24760/. Це й же лак надає готове рішення, а подарувала мені його Фісташка за що я їй безмежно вдячна, оскільки це попадання в саме серденько.

  • Спочатку наносимо базу: Каучукова основа NUB Rubber Base Coat. Вона дуже зручна у використанні, має великий об'єм і високу якість. Тримається 2-3 тижні.
  • Завжди використовую акрилову пудру Vizavi Professional для потовщення і міцності манікюру.
  • Безпосередньо гель-лак NeoNail Professional в благородному смарагдовому кольорі Find Freedom з блискітками, який переливається в темно-коричневий, а при певному ракурсі і в блакитний. Гель-лак середньої комфортної густини - не затікає. Якщо хочете більше коричневого - достатньо в 1 шар, якщо більш насичений смарагдовий - то ліпше нанести в 2 шари. Але вдосталь вистачає і одного.
  • Закриваю всю цю красу незмінним топом F.O.X Top No Wipe - примхливий, але якісний.

Виходе дуже насичений незвичайний манікюр - з першого погляду не здається, що це все ефект від одного манікюру, тим паче без різноманітних втирок і додаткових засобів.