YuliHrytskoff

Консиллер і хайлайтер ViSTUDIO Consealer&Highlighter

Консиллер і хайлайтер ViSTUDIO Consealer&Highlighter

Мабуть, більшість сучасних дівчат, і я в тому числі, вже не можуть уявити свій щоденний макіяж без таких косметичних засобів, як консилер і хайлайтер. Та італійський бренд профкосметики Vistudio спростив нам необідність купувати декілька різних продуктів, оскільки об’єднав ці два типи косметичних засобів у одному, створивши подвійний засіб у формі олівця - Консиллер і хайлайтер Vistudio Consealer&Highlighter, про який і йтиме мова у сьогоднішньому моєму дописі.

Засіб виготовлений у формі двостороннього олівця: з одного боку – консилер, а з іншого – хайлайтер. Кожна сторона олівця міцно закривається окремими пластиковими кришечками, які не спадають та самостійно в косметичці не відкриваються.

Корпус олівчика дерев’яний, легко точиться звичайною косметичною точилкою великого діаметру.

Дизайн олівчика дуже стильний, кожна сторона схематично імітує відтінок косметичного засобу, а також на корпус нанесено їх назви та тон.

Об’єм: 6+6 г.

А тепер більш детально та окремо розповім про кожен косметичний засіб із цього олівця.

Взагалі, у виробника цей олівчик представлений у двох відтінках – «Бежево-рожевий» та «Натурально-бежевий». Я для себе обрала олівчик в натурально-бежевому тоні, бо, як на мене, він самий універсальний і по тональності підійде для більшості дівчат слов’янської зовнішності. Відповідно, тон консилера – 002 (це світлий натуральний беж без жовтизни/рижини – мені підійшов просто ідеально!)

Грифель в консилера кремової консистенції, дуже м’який і ніжний.

Наноситься м’яко, буквально скользячи по шкірі. Дуже легко тушується, не забивається у зморшки чи пори, не підкреслює недосконалості чи лущення. Навпаки, дуже гарно маскує недоліки шкіри. Не скочується, інша косметика поверх нього також лягає безпроблемно.

Невагомий, не обтяжує, на шкірі не відчувається.

Підходить для змішування з іншими текстурами і засобами.

Запаху не має, пахне хіба сам корпус олівчика – деревом.

Стійкість консилера прекрасна – макіяж тримається у гарному стані весь робочий день.

Демакіяж. Змивається консилер абсолютно безпроблемно будь-яким засобом для зняття макіяжу.

У використанні консилер дуже універсальний і практичний – використовую його для перекриття почервонінь/прищиків чи якихось недоліків шкіри; для шкіри навколо очей; в якості бази під тіні; для висвітлення окремих ділянок шкіри.

Далі – декілька фото консилера в дії, оскільки хочу показати, наскільки якісно він перекриває недоліки шкіри.

Так консилер виглядає на шкірі зони навколо очей.

Прекрасно затоновує судинки, яких у мене, на жаль, досить багато.

І перекриває навіть родимку)

Хайлайтер має тон 012 – це неймовірної краси золотистий відтінок з дрібним-дрібним шиммером.

Грифель хайлайтера, як і консилера, м’якої кремової консистенції, ніжно наноситься, не травмуючи шкіру, та дуже легко розтушовується як пензлем, так і просто пальчиком.

Пори чи недоліки шкіри не підкреслює. Не створює ніяких негативних відчуттів на шкірі, дуже комфортний у нОсці.

Запаху не має, приємно пахне деревом сам корпус олівця.

Стійкість чудова – тримається хайлайтер від моменту його нанесення і до часу зняття макіяжу (звичайно, якщо не чіпати обличчя руками).

Демакіяж. Хайлайтер з легкістю змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу. Я, зазвичай, використовую для цього міцелярну воду чи гідрофільну олійку, а залишки макіяжу дозмиваю гелем/пінкою для вмивання.

У використанні хайлайтер, як і консилер, також дуже універсальний – наношу його на різні ділянки шкіри для створення ефекту підсвічування і здорової сяючої шкіри: на вилиці, під брову, для окреслення «бантику» над верхньою губою; можу використати і в якості тіней, коли хочеться якогось яскравого чи сяючого акценту в макіяжі.

Інтенсивність підсвічування шкіри можна регулювати кількістю нанесеного засобу та способом розтушовки – від легенького ефекту здорової шкіри до більш виразного, суто вечірнього варіанту макіяжу.

Шкіра з цим хайлайтером виглядає дуже красиво! Вона свіжа, здорова, створюється такий собі ефект блюру. При цьому, сяйво, яке дає хайлайтер, дуже делікатне, суцільне, без явного виділення окремих блискіток, тому прекрасно підходить для щоденного денного макіяжу.

Ну і так хайлайтер виглядає на обличчі.

Я дуже задоволена таким засобом, як Consealer&Highlighter від ViSTUDIO! Це якість, яка відповідає стандартам якості косметичної продукції країн ЄС, США, Канади та Японії. Це дерматологічно протестований склад на основі воску, без мінеральних олій, парафіну чи інших потенційно небезпечних компонентів, містить у собі антиоксиданти. Це універсальний продукт, який вміщує у собі одночасно декілька косметичних засобів та може бути використаний у самих різних цілях та з різною метою. Це прекрасний варіант для щоденного домашнього макіяжу, носити з собою в сумочці, брати в дорогу чи подорож. От класний засіб! Звичайно, рекомендую і вважаю, що такий засіб має бути у косметичці кожної дівчини!