Мої парфумерні покупки
Не знаю як зупинитись і не купувати парфуми)
Останнім часом на парфуми такі хороші знижки, що гріх не придбати новий флакон)
Для себе обрала 2 аромати, а ще один купила подружці на подарунок. Почну саме з нього, бо розпаковки і фото флакону не буде)
Zadig, Voltaire - This is her - це такий крутий вершковий аромат. Він такий ніжний, як хмаринка, огортає вас повністю і це так приємно. Разом з тим є ще якась певні різкість у ньому, яка балансує солодкість вершків. Загалом він дуже приємний і я думаю, що сподобається абсолютно всім. Єдиний мінус це його стійкість, злітає він швидко, тому або одразу ним обливатися, або поновлювати впродовж дня.
Trussardi "Donna"
Це вже мій 2-й флакон цього аромату. Мені він подобається саме в варіанті туалетної води, тому що цей більш квітковий, він ніжний, свіжий, трошки віддає пудрою в кінці. Це ідеальний варіант на кожен день, або коли ви не хочете чогось нав'язливого та активного. На жаль, сильної стійкості не буде, він злітає швидко, але якщо для вас це не основний критерій, то зверніть увагу на цей аромат.
Montale Vanille Absolu
Ну це моя нова любов серед парфумів. Я взагалі люблю саме солодкі аромати, але чогось більшість колекції у мене займають свіжі аромати.
До ароматів Montale придивлялася давно. На жаль, більшість їхніх ароматів дуже тяжкі для мене, відчуття таке, що немає чим дихати, тестувала Chocolate Greedy та Vanilla Cake і не могла дочекатись коли змию цей запах.
Vanille Absolu зовсім інший, він не такий активний, не душить взагалі, пахне приємною ванільною випічкою з нотками цукатів та корицею. Така смачна булочка, так класно пахне, що я весь вечір не могла від нього відірватись. Дуже стійкий, на шкірі тримається дуже довго. Загалом буду тестувати, але перші враження неймовірні
Коментарі (0)