Alyona Fedyk

ТОП-4 аромати для осені

ТОП-4 аромати для осені

У цієї четвірки є особливість – звучати неповторно та унікально при певних метеорологічних умовах. Якщо наносити ці аромати в іншу погоду – звучання не буде таким насиченим, цікавим та винятковим. Я знаю точно:) Тому хочу, аби ви поринули в атмосферу осені – такої, якою вона буває протягом трьох довгих місяців. Різною… Туманною, дощовою, пасмурною, сонячною, теплою, прохолодною і навіть морозною…

7:38 ранку. Світанок. День обіцяє бути сонячним, але зараз місто вкрите пухнастою туманною ковдрою. Від цієї ранкової тиші дзвенить у вухах. Ти кутаєшся у шерстяний шарф, одягаєш пальто та шкіряні рукавички, і повільно “пливеш” у цьому густому сірому тумані… Ти відчуваєш тепло, але воно таке незриме, таємниче, привабливе. Це звучать неймовірні акорди Gucci Guilty. Терпка фіалка, солодка і п’янка слива, медово-ніжна тубероза та сухі пачулієво-ветиверні мотиви. Уяви цей мікс, який, немов той осінній туман, створює легкий, напівпрозорий серпанок навколо тебе… В такі моменти хочеться, аби кожен жовтневий ранок був туманним.

Субота. Світловий день близиться до кінця, але сонце ще світить яскраво. На деревах і під ногами багато жовтого листя. Промені пробиваються крізь золоту вуаль і стають ще яскравішими. Трішки гріють, але значно програють осінній прохолоді. Я чую неймовірний аромат зі східними, десертними, квітковими та шкіряними акордами. Це – Amouage Honour, який просто створений для сухої осені. Він, як і пора, для якої призначений, – істинно золотий. Amouage Honour має гіркувато-пряний старт з перцем і коріандром, та буквально одразу доводить свій солодкий орієнтальний характер нотами гвоздики, амбри, ладану та шкіри. Не помилюсь, якщо скажу, що цей, здавалось би, ніжний оксамитовий парфум насправді доволі зухвалий та імпульсивний, але під сонячними променями в прохолодну погоду йому немає рівних.

Неважливо, яка пора доби… Коли дощить, мене має супроводжувати лише він. My Burberry – це справжній лондонський мотив, народжений восени 2014 року. Тоді я вперше його і придбала. Чи можу я виразити всі емоції, які викликає в мене цей аромат? Ні. Це наче ольфакторне божевілля, бо так любити парфум просто неможливо. В ньому є все, що я так обожнюю в ароматах: і терпкі цитруси, і білі квіти, і ноти зелені, і мускусно-шкіряний шлейф… Особливий акорд запашного горошку завжди змушував мене прислухатись до кожного звучання аромату, і таки я знайшла його… в дощ. Він неповторний. В ці моменти хочеться просто стояти під парасолькою та слухати, як важкі краплі барабанять по нейлону.

Компліментарний, яскравий і ніжний водночас… З Trussardi зустрічати “бабине літо” куди веселіше, ніж без нього:) Це справжнє свято. Ти купаєшся в прохолодних нотах юзу, лимона, апельсинового цвіту, жасмину, лотоса, а потім кутаєшся в теплий серпанок, зітканий з ванілі, кедра, пачулів та сандалу. Ніжитись в деревинно-квітковій вуалі зі свіжими цитрусовими акордами, особливо коли довкола осінній вайб, але омріяні +20, – це справжнє задоволення. Trussardi Donna – мегажіночний аромат, в якому відчувається і сила, і ніжність, і мрійливість, і елегантність. Це про жінку, в якій як і раніше живе маленька дівчинка, що так любить прогулянки в теплі, сонячні осінні дні.

Ми підбираємо гардероб під сезон і погоду… Парфум – це його частина, тому те, як ти почуватимешся, залежить від аромату, який ти нанесла сьогодні. Нехай ця осінь буде теплою і п’янкою, як гранатовий глінтвейн:) Всіх обіймаю.