Битва тональних: Хто переможе у поєдинку двох моїх улюбленців
Знайомтесь - Enough Collagen у відтінку №21 та Holika Holika Peko Chan Hard Cover у відтінку №02.
Обидві тональні основи мені подобаються, однак давайте спробуємо розібратися, яка з них точно вартує уваги.
Вартість
- Enough Collagen: 100мл за 270грн
- Holika Holika Peko Chan Hard Cover: 14г за 450грн
Однозначно перемагає Enough Collagen. Адже цей тональний дешевший навіть за конкурентів з масс-маркету, адже їх зазвичай фасують об'ємом 30-50мл, а тут одразу 100мл.
Дизайн
- Enough Collagen: Дешева пластмасова банка з помпою, виглядає не айс, але зі своєю функцією справляється
- Holika Holika Peko Chan Hard Cover: Тут тобі дзеркальце, і неймовірний спонжик, і якісне виконання кушону.
Явно цей раунд за Holika Holika. Такий продукт не соромно дістати з сумочки.
Відтінок та консистенція
- Enough Collagen: №21 - мій весняний варіант, має цікавий сіро-оливковий підтон. Тональний тягучий та жирненький, проте добре розпридіється шкірою, гарно її зволожує
- Holika Holika Peko Chan Hard Cover: №02 - ідеа льний відтінок на зиму. Рідший та не настільки плотний, як Enough Collagen
Тут нічия. Обидві текстури комфортні для шкіри, хоч і різні.
Enough Collagen на шкірі
Чудово лягає на шкіру та маскує недоліки, майже повністю зливається з текстурою, тож тональний стає невидимим. Майже не підкреслює сухість
Holika Holika Peko Chan Hard Cover на шкірі
Лягає більш прозоро, маскує почервоніння не повністю, зате фініш більш натуральний, без ефекту маски. Сухість трішки підкреслює у порівнянні з Enough Collagen.
Тому у цьому раунді віддаю бал Enough Collagen
Висновок
3:2 на користь Enough Collagen. Попри мою любов до Holika Holika Peko Chan Hard Cover, рівних тональному Enough Collagen я наразі не зустрічала. Він дешевий, комфортний на шкірі, прекрасно маскує недоліки без ефекту маски.
Ідеальний тональний для сухих типів шкіри.
Коментарі (0)