Ганночка Тетяна

Вдала знахідка! Сонцезахисний крем від Farmstay з легкою текстурою

Вдала знахідка! Сонцезахисний крем від Farmstay з легкою текстурою
Вдала знахідка! Сонцезахисний крем від Farmstay з легкою текстурою
Вдала знахідка! Сонцезахисний крем від Farmstay з легкою текстурою

Наразі я вже маю сонцезахисний засіб, який мені дуже подобається і повністю влаштовує. Це невагомий флюїд від Vishy, але я не втрималася від покупки крему Farmstay, бо на нього була дуже спокуслива ціна. До цього я читала про нього досить гарні відгуки, тому вирішила спробувати і його.

Вдала знахідка! Сонцезахисний крем від Farmstay з легкою текстурою

Крем в об'ємі 70 мл, він на комбінованих фільтрах. В складі містить гіалуронову кислоту.
Туба з м'якого пластику, на ній є захист з фольгою.

Крем білосніжного кольору, по консистенції не густий і не щільний, має дуже легку/не жирну текстуру. Аромат приємний, ніжний і не нав'язливий.

По шкірі крем розподіляється з легкістю, його не треба ретельно втирати. Зазвичай я спочатку трохи його розтираю по обличчю і потім "вбиваю" подушками пальців.

Крем зовсім не вибілює, не залишає після себе розводів. На попередньо зволоженій шкірі не скочується. Перед ним я користуюся кремом від цієї ж марки з колагеном, який мені дуже подобається і обидва засоби між собою не конфліктують.

А от якщо наносити на суху не підготовлену шкіру, то може скочуватися. Це я спостерігала на руці, на фото видно.

Сонцезахисний крем додатково зволожує шкіру, трохи освіжає, відчуття максимально комфортні, він не обтяжує, не дає ефекту маски і не створює парникового ефекту. Фініш залишає вологий, з легким природнім сяянням, але не жирним блиском.

Поверх нього тон лягає гарно (зараз користуюся тональною сироваткою від L'Oréal), ніякого конфлікту теж нема, нічого не скочується. І в завершені наношу пудру, щоб шкіра виглядала більш матовою.

Крем сподобався тим, що він не важкий, зовсім не відчувається, засіб не провокує ще більшу жирність. Шкіра починає набувати блиску не раніше, ніж звичайно. Навіть на протязі усього дня цей сонцезахисний крем поводиться гідно і не робить з обличчя масний млинець.

Забула написати, що у мене комбінована шкіра, яка схильна до жирності. Я ненавиджу засоби, які провокують прискорене виділення себуму і в пріоритеті завжди легкі, які не обтяжують і не жирнять. Крем від Farmstay у цьому плані здивував своєю легкою текстурою і гарно мені підійшов.

З боку шкіри ніякої негативної реакції не викликав. Пори він не забиває, висипань після нього у мене не з'являлось.

Поки ще не можу сказати як він діє в якості сонцезахисту, бо на це потрібно набагато більше часу, але перші враження від нього приємні. За свої кошти це чудовий варіант.

Думаю, що повторю покупку, він гідний уваги.