Vikulyk

Крутезний глітер, з яким розігрується фантазія

Крутезний глітер, з яким розігрується фантазія
Крутезний глітер, з яким розігрується фантазія

Як же мені подобаються ці переливи, вони максимально вдалі і ефектні, наче дорогоцінне каміння😍

Такий глітер чудово підійде для body- і face arty, нижче я вам покажу свої ідеї використання.

Але хочу зауважити, що він чудово підходить для діток, адже має безпечний склад, наприклад моя дитина шаленіє від такої забавки, глітери-метелики ми вже використали до дна😊

Моя камера не хоче спіймати всю красу, в житті він ще гарніший.

Глітер має липку основу, що досить зручно, для яскравих мейків не потрібно використовувати клей, що досить швидко і зручно. Кріпиться він стійко, але є ще деякий час, щоб надати потрібне розміщення блискіткам.

Також він не сильно осипається, хоч блискіток тут багато, може відпасти якась поодинока блискучка, але масового блископаду не буде.)

Такий варіант я спробувала на повіки, мені здається, що доволі класно підходить для креативного макіяжу, проте, якщо ви переживаєте наносити на повіки, адже блискітки досить крупні, то маю нижче ще один варіант.

Мені подобається цей глітер саме з помадою винного відтінку , вийшли такі lips art)

Саме на темній помаді блискітки переливаються ну просто розкішно, кайф.

Насправді для креативних людей тут є де розгулятись, можна нанести на щічки чи на шию, буде виглядати ефектно, тим паче вони досить економні у використанні.

Я особисто кайфую від таких експериментів і обожнюю гратись з блискітками, мені здається, що для фото чи відеозйомок яскравих макіяжів має бути дуже корисною штукою. І моїй малечі теж дуже-дуже подобаються ці глітери❤️