Yuriivna 🌸

Tesori d'Oriente Ayurveda.Гель,який не залишить Вас байдужою до нього

Tesori d'Oriente Ayurveda.Гель,який не залишить Вас байдужою до нього

Tesori d'Oriente-італійський бренд,який став дуже популярним,проте я тільки-но знайомлюсь з ним.Мій вибір зупинився саме на парфумованих гелях для душу,це моя слабкість,бо гарячий та релаксуючий душ увечері це справжня райська насолода.Думаю,що я не одна така,хто любить кип'яткову температуру води в душі🚿
Довго я обирала аромат з якого в почалось би моє перше тестування та знайомство,так довго я ще не обирала мабуть нічого з косметики.На це вплинули різні думки,щодо цих гелів,тому я тягнула час з покупкою та обирала дуже ретельно.Мій вибір зупився на Ayurveda.Вже вдома відкривши кришку,я намагалась зрозуміти чи це той аромат,який сподобається мені та з чим асоціюється.
Тому перейдемо до повному аналізу гелю💧

Tesori d'Oriente Ayurveda.Гель,який не залишить Вас байдужою до нього

Сказати,що мені подобається все от А до Я то нічого не сказати.Дизайн,який можна розглядати довго,ці квіти та кольори неймовірні.
Це пакування естетичне,фотографувати гель було одне задоволення,також це є одних з гарних засобів на подарунок,бо дизайн виглядає дуже презентабельно.Поєднання кольорів на пакуванні гарне та яскраве,привертає увагу одразу,як зупиняється погляд на тубі.

Гель за своєю консистенцією рідкий,гель добре піниться та гарно зволожує шкіру,після себе залишає приємний аромат.
Гель має світло-молочний колір,до прозорості прямо,важко передати саме якого кольору,на руці він все одно виглядає як прозорий.

А тепер до самого головного,це аромат 😌
Спочатку як відкрила кришку,подумала що це однозначно той аромат,який я хочу відчувати після душу на шкірі,він асоціювався мені насичено-парфумованим,а мені в останній час не вистачає ароматного шлейфу після гелей для душу.Згодом,після користування,Tesori розкрився з іншої сторони,з більш багатогранної та багатограючої.
На мою думку,цим гелем можна користуватися як жінкам так і чоловікам.
Це саме той аромат,який можна розкривати та розкривати для себе.Наскільки я та людина,якій подобається аромати цитрусів,квітів та фруктів,я однозначно не може залишитись байдужою саме до цього аромату гелю.

Я не впевнена,що він сподобається абсолютно всім,але те,що він не залишить Вас байдужою це факт.Ви або будете купляти його знову,або розчаруєтесь та не придбайте його вдруге.Цей аромат для мене є сміливим в якомусь сенсі,бо я звикла до звичайних свіженьких та ніжних ароматів гелів для душу.Цей аромат для мене,як вихід із зони комфорту.Гель,який залишає після себе "шалену"порцію емоцій та парфумований шлейф,який повільно тягнеться і саме стійкість аромату після прийняття душу я і шукала.Ayurveda асоціюється у мене з поєднанням чоловічої та жіночої енергетики, саме тому ним можна користуватися як жінкам,так і чоловікам.
Хоча мені здається,що багатьом цей аромат нагадує чоловічий парфум.
Гель має східні нотки,які потім розкриваються чимось більш свіжим,чистим та квітковим.
Єдине,що я не буду користуватися на постійній основі цими гелями,а буду робити деякі паузи,саме за насиченого шлейфу,який згодом може не продовжувати закохувати,а відвернути від себе,тому самий гарний варіант це ставити ці гелі на паузу час від часу та змінювати аромати.
Хоча мій список бажань здійснюється повільно,але я однозначно рада,що знайшла такий цікавий засіб,треба спробувати також і інші аромати.