Фісташка

Свічка що перенесе вас в пізнє літо з ароматом фруктів та білих квітів. Огляд свічки Jo Malone

Свічка що перенесе вас в пізнє літо з ароматом фруктів та білих квітів. Огляд свічки Jo Malone

Я дуже люблю свічки від цього бренду. Ця свічечка вже не перша у мене: раніше мала теж велику свічку, але з ароматом Базиліку і мандаринки. Цього разу захотілось чогось фруктового, квіткового, романтичного.

Я часто запалюю свічки коли маю бьюті-день: роблю масочки, манікюр. Або ж коли ставлю собі серіал, беру в'язання і розслабляюсь в атмосфері того аромату що підійде під настрій.

Розкажу свій досвід використання, а також чому у цих свічок така висока ціна

Як на мене, аромат універсальний. Він одночасно і солодкий і квітковий і свіжий, що дозволяє йому бути не занадто душним для літа, а також достатньо затишним і теплим для зими.

Солодкий аромат груші в поєднанні з ароматом фрезій створює ту романтичну, затишну атмосферу якої мені так хотілось. Я обожнюю аромат фрезій, тому вибір свічки для мене був очевидним.

В цілому аромат є не занадто солодкий і не занадто квітковий; ідеальне поєднання для мене.

Цей запах був запущений у 2010 році (жах як це виявляється давно було). І ось що сам бренд пише про нього:

Аромат був натхненний поемою To Autumn John Keats. В ній автор описує осінь, як стигнуть плоди, про квіткове поле, збір урожаю. Саме цю атмосферу хотів передати бренд цією свічкою

Фраза “Season of mists and mellow fruitfulness” ("сезон туманів і спокійних плодових днів") стала одним із стартових пунктів для аромату "Англійська груша та фрезія”

Для того що б свічка не вигорала тільки по центру треба дотримуватись деяких правил:

  • Вперше запаліть свічку і дочекайтесь поки розтане віск до самих країв. Не гасіть свічку якщо верхній шар не розтопився повністю
  • Не паліть свічку понад 4 годин
  • Давай свічці застигнути перед повторним використанням
  • За потреби підрізайте гніт (довжина повинна бути приблизно 6 мм)

Я ніколи не підрізала гніт, бо він завжди горів у мене рівномірно, але у відгуках пишуть що інколи це треба робити.

Свічка прогорає рівномірно по всій площині якщо дотриматись пункту номер 1. Завжди вигорає повністю, без дірки по середині. В самому кінці догорає майже до дна.

Мені подобається баночка: вона виглядає мінімалістично і стильно. Вона впишеться в будь-який інтер'єр. Після використання свічки цей стаканчик зручно використовувати як вазочку для маленьких квітів. Я просто знімаю наклейку і вуаля. Це ще один плюсик цьому бренду за еко-френдлі підхід. Не завжди баночку після свічки можна так використовувати. Місткості від деякий свічок підтікають, або є не достатньо устойчиві для того що б тримати квіти, або ж мають такий матеріал що бруднить вже до того як свічка вигорить і виглядають не презентабельно.

Аромат досить сильний. У мене свічка стоїть у вітальні десь на 15 кв м і вся вітальня пахне. У відгуках писали що саме цей аромат пахне слабко, але мені, мабуть, пощастило з партією. Так попередній (з базиліком) був більш насичений, але тут і композиція аромату повинна бути трохи більш ніжна. Я коли запалюю свічку чоловік з сусідньої кімнати це одразу відчуває. Тому запах сильний.

Вивітрюється він після того, як затушили свічку десь з годину.

Склад воску різний для кожної ароматичної композиції. Він спеціально підбирається під речовини що використовують для аромату, що б він був більш стійкий та насичений.

Виробник обіцяє 45 годин горіння свічки, і по моїм відчуттям це виправдано.

І мабуть, найголовніше питання до цих свічок. Чому ж вони так дорого коштують.

Давайте по пунктах:

  1. У свічках використовується високоякісний віск, який дозволяє їм горіти рівномірно та повільно. Це означає, що свічка буде горіти більше годин.
  2. Ароматична композиція складається з ефірних олій, а не синтетичних ароматизаторів. Звичайно ж масла коштують дорожче
  3. Високоякісні матеріали для самої чашки
  4. Звичайно ж націнка за ім'я бренду.
  5. Кожна свічка проходить через 16 пар майстрів
  6. Кожен аромат проходить багато місяців тестування що б обрати ідеальний склад воску, ідеальні пропорції ефірних олій. І це дійсно відчувається кінцевим споживачем.

Тепер більш детально про сам віск.

Свічки Jo Malone виготовлені із суміші натуральних восків: бджолиний віск, кокосовий віск і соєвий віск. Ця комбінація воску допомагає створити м’яке, рівномірне горіння, а також найкращу віддачу аромату. Бджолиний віск - утримує запах. Кокосовий віск є довговічною альтернативою традиційним парафіновим воскам. Соєвий віск також є екологічно чистим і забезпечує повільне, стабільне горіння.

Чи можна знайти свічки дешевше? Звичайно

Чи можна знайти якісні свічки дешевше? Само собою

Але мені, суб'єктивно, мас маркет свічки пахнуть однаково. Груша у двох різних брендів буде мати майже однаковий аромат. Можливо всі суміші закупаються в тих самих фірмах.

Чому мені подобаються свічки Jo Malone? Бо кожна ароматична композиція унікальна і вирізняється з-поміж інших мас-маркет свічок. Композиції не тривіальні, цікаві і розкриваються по різному. Сам віск має гарну якість, горить довго і рівномірно.

Саме тому я віддаю перевагу цьому бренду.

Не хочете витрачати кошти на свічку? Замовте як подарунок на свято і оцініть чи підійде він вам 😊