Marinka🌈Rainbow

Знахідка для проблемної шкіри голови від NAJEL

Знахідка для проблемної шкіри голови від NAJEL

Всім привіт ❤️

Сьогодні хочу розповісти вам про чудовий шампунь 2-в-1 на основі алеппського мила від NAJEL 💫

Чесно кажучи,раніше не звертала увагу та не була знайома з цим брендом.

NAJEL це французький бренд, відомий виробництвом справжнього мила з Алеппо та асортиментом органічних засобів по догляду за тілом, які поширюються майже у 30 країнах, прагне надавати своїм клієнтам продукти з простими, зрозумілими формулами, які виготовлені з ретельно відібраної сировини. Оливкова та лаврова олія, що входять до складу легендарного мила Aleppo, є головними інгредієнтами всієї лінійки косметичних засобів.

Алеппське мило зазвичай ручної роботи, назва асоціаціюється з містом Алеппо ( Сирія) . Його відносять до кастильського мила, оскільки воно виготовлене з оливкової олії та лугу,від якого воно відрізняється додаванням лаврової олії. Проте вважається що алеппське мило найстаріше в світі .

Засоби з додаванням алеппського мила мають протизапальні та антибактеріальні властивості,заспокоюють дерму, відмінно підходять для сухої та чутливої шкіри, тонізують та стимулюють шкірний покрив .

Моє волосся нормальне, густе від природи , пофарбоване , сильно плутається , проте шкіра голови проблемна , швидко жирнішає,є схильність до дерматиту та виникнення лупи. Тому час від часу я підбираю більш натуральні доглядові засобі та шампунь ,який містить в собі природні екстракти та має позитивний заспокійливий вплив на шкіру голови та гарне очищення.

В мене шампунь для волосся в об'ємі 500 мл. Дизайн одразу натякає на натуральність засобу 🌿Пластикова,затемнена, але при цьому прозора пляшка . Я люблю таку упаковку тому що зручно відслідковувати залишок продукту. Етикетка матова, пастельного зеленого кольору з зображенням рослин. Вся основна інформація надрукована французькою, та є наліпка з перекладом на нашу мову. Дозатор - диспенсер, працює справно .

Шампунь рідкий, тягучий, жовтуватого кольору.

Аромат природній, ледве вловимий, думаю буде плюсом для людей чутливих до запахів. На волоссі не залишається.

Склад: aqua (water), chamomilla recutita (matricaria) flower water *, lauryl glucoside, sodium lauroyl glutamate, decyl glucoside, polyglyceryl-2 laurate, glycerin **, sodium chloride, sorbitan caprylate, potassium olivate **, potassium laurelate ** , sodium dehydroacetate, citric acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium citrate, propanediol, benzoic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, potassium hydroxide. * Інгредієнти з органічного землеробства ** виготовлено з органічної сировини

Виробник зазначає, що шампунь 2-в-1,у складі присутній органічний кондиціонер , схвалений компанією Eccocert та дозволяє без особливих зусиль укладати волосся, надаючи йому шовковистість та блиск.

Це перший шампунь який я використовувала соло без кондиціонера вперше за дуже багато років. Зазвичай без маски та кондиціонеру моє волосся дуже складно потім розчесати.

ПІНОУТВОРЕННЯ

Мене приємно здивувало. Від безсульфатного шампуня очікувала що він буде слабко пінитись , але вже з першого нанесення вийшла доволі об'ємна піна.

ОЧИЩЕННЯ

Шампунь добре промиває волосся, майже "до скрипу". Після змивання ще вологе волосся виглядає блискучим .

РЕЗУЛЬТАТ

Заради об'єктивної оцінки висушила волосся природнім шляхом без використання олійки та термо захисту. Поки волосся було вологим мене трохи бентежило що воно здавалося липким, хоча я ретельно змила шампунь. Після сушки відчуття липкості зникло. Можливо це і є ефект органічного кондиціонеру і так має бути. Але з'явився просто неймовірний блиск. Навіть не віриться що такого ефекту можна досягти лише одним шампунем.

Під час користування шампунем лупа не з'явилась і це дуже великий плюс. Також менше з'являються ділянки з лущенням.

Вигляд волосся ДО

Вигляд волосся ПІСЛЯ

Шампунь для нормального волосся на основі алеппського мила від NAJEL мені дуже сподобався і мені стало цікаво спробувати і інші продукти.

Плюси які я для себе відмітила :

✅ Шампунь добре промиває волосся

✅Гарно піниться та економічний у використанні

✅ Натуральний безпечний склад

✅Надає волоссю неймовірний блиск та шовковистість

✅Освіжає шкіру голови , знімає роздратування

✅ Волосся довше залишається чистим та свіжим

✅Надає об'єм

✅Можна не використовувати кондиціонер так як він вже є у складі

✅Нейтральний аромат

Рекомендую звернути увагу на бренд Najel, тому що раніше я зовсім не зустрічала про них відгуки 💙

Дякую за увагу 🤗