Креветка

Новинка від Mermade! Розпаковка-АСМР

Новинка від Mermade! Розпаковка-АСМР

Учора ( 17 квітня ) український бренд Mermade познайомили нас з заспокійливою сироваткою у себе на сторінці https://club.makeup.com.ua/post/36389/ і вже сьогодні я можу поділитися першими враженнями про цю пляшечку!

Ще я отримала #Dreamticket. Дуже приємно приділити увагу собі та своїм бажанням, обравши місце, куди я неодмінно потраплю✈️

Висловлюю свою подяку команді MERMADE за увагу до блогу Креветки та надану можливість тестувати 🫶🏻

Новинка від Mermade! Розпаковка-АСМР

Формула сироватки розроблена для чутливої шкіри, призначена діяти проти запальних процесів та подразнень. Дбайлива і ніжна, як за текстурою, так і за складом, ніби промовляє шкірі "Розслаааабся.." 😁 мені дуже подобається назва "Take it eeeasy"🦥

Головні діючі екстракти у складі: центелла азіатська, комбуча(чайний гриб) та лікарська ромашка. Вони відповідальні за протизапальний ефект і допомагають шкірі відновлювати свій природний захисний бар'єр. Також маємо олію абрикосових кісточок та насіння конóплі.

Цікаво: На пакуванні зазначено, що засіб підходить для сухої та подразненої шкіри але фактично, підійде і комбінованій і проблемній шкірі. На MakeUp вказані усі типи шкіри.

Перші враження в мене залишились приємні. Після нанесення було відчуття насиченняя шкіри, велюровості на дотик. Загальний тон шкіри рівненький. Маю чутливу, схильну до запалень. З такими особливостями завжди лотерея - чи підійде вибраний засіб. Згодом, я розкажу, як моє обличчя відреагувала на сироватку з центеллою та чайним грибом!

Результати через місяць користування: https://club.makeup.com.ua/looks/38930/

Дякую за увагу до допису💜На відео розпаковки показую текстуру та приємне шурхотіння паперу тішью