saumary

Обери свого фаворита

Обери свого фаворита

Привітики! Сьогодні хочу порівняти тканинні масочки для обличчя від Garnier.

Перед кожною маскою я вмивала обличчя себорегулювальним очищувальним гелем для вмивання від Dr.Ceuracle.

Тримала на обличчі 15-20 хвилин, лежачи, застосовувала через день. ✨

Маска призначена для жирної проблемної шкіри, виробник зазначає, що після використання, шкіра стане матовою та зменшиться виразність недосконалостей.

Аромат свіжий, типовий для продукції Garnier. Сама маска білого кольору. На обличчі тримається добре. Частіше за все коли наношу маску то легенько воджу шкребком гуаша, щоб вона всюди щільно прилягала до обличчя.

Після того як я зняла маску, сироватка швидко всотується і не залишає липкості, що для мене дуже важливо, бо більшість масок на моєму обличчі залишають липку плівку😢

По відчуттях шкіра стала трішки жирна, обличчя не стягнуте, зволожене достатньо, ніяких неприємних відчуттів і покрасніння не було ні під час знаходження маски на обличчі ні після того, як я її зняла.

Я завжди після тканинних масок вмиваю обличчя просто водою тому невелика жирність від цієї масочки не є проблемою для мене.

Загалом маска сподобалась, звичайна тканинна маска, супер результату очікувати не варто, шкіра стала зволоженою та свіжою, про ніяку матовість, яку зазначає виробник мова йти не може, а на рахунок недосконалостей, можливо вони стали не такі яскраві.💫

Моя оцінка 7/10

Маска призначена для нормальної і комбінованої шкіри. Після використання виробник обіцяє, що шкіра буде мати здоровий вигляд, відчуватиметься свіжою, гладенькою та шовковистою.

Маска має аромат зеленого чаю, по кольору вона біла. Поклавши її на обличчя я легенько розгладила усі нерівності за допомогою шкребка гуаша.

Під час знаходження маски на обличчі були приємні відчуття прохолоди, ніби шкіра прокидається та наповнюється корисними елементами.

Після застосування на обличчі залишилось багато сироватки, я її взагалі не чіпала і просто чекала коли вона повністю вбереться шкірою.

За хвилин 20 вона повністю увібралась і майже не залишила липкості, лише в деяких найпроблемніших місцях. Шкіра не була стягнутою, тільки на лобі був незначний жирний блиск. Завжди після використання тканинних масок я вмиваюсь просто теплою водою тому це не є проблемою.

Загалом мені сподобалась маска, завдяки їй шкіра стала більш свіжою та зволоженою, навіть трішки покращився і вирівнявся тон, запалення стали не такими яскраво вираженими.💫

Моя оцінка 8/10

Маска виготовлена для всіх типів шкіри і призначена для зменшення пор. Виробник зазначає, що маска подарує очищення та зменшення видимості пор, розгладження й зволоження, пом'якшення та живлення.

Аромат мені нагадує приємний чоловічий парфум. Також, що відрізняє цю маску від двох інших з цієї підбірки, це те, що вона чорно кольору, оскільки в складі має вугілля.

Після використання шкіра стала світлішою та мʼякою на дотик.

У мене не було багато часу чекати щоб усе повністю увібралось в шкіру тому я зробила легенький масаж гуаша, а залишки вбивала в шкіру подушечками пальців

Після того як все увібралось, шкіра стала липкою, мені це взагалі не сподобалось тому я, як завжди, вмилась просто теплою водою.

Результат був в тому, що шкіра стала світлішою, також трохи зменшились пори, стали менш помітними, ще я відчула, що шкіра стала зволоженою та мʼякою на дотик.✨

Моя оцінка 7/10

Чи пробували ви маски від Garnier? Можливо маєте фаворита?❤️