Sofiia Ts

My lip products collection. Частина 1. Колекція всіх олівців для губ

My lip products collection. Частина 1. Колекція всіх олівців для губ

Рішила я якось скласти до купи всі засоби для губ, і подумала, чому б зразу не зробити всі свотчі та пофоткати? 😁 Тому в мене буде дві частини: перша суто олівці, а наступна усі помади та блиски (надіюсь тут мені влізе все в один пост)))

Це моя скромна колекція, для когось це багато, для когось мало 😄 Але якби я 2 роки назад глянула, як поповнились мої засоби, була би в шоці 😄 В мене завжди був стандартний макіяж, і все по одному. А тепер душа розгулялася, ринок поповнився дуже хорошими та бюджетними засобами, що можна хоч кожен день фарбувати по-різному.

My lip products collection. Частина 1. Колекція всіх олівців для губ

1. Олівець для губ GlamBee 107 - з ним почалось моє знайомство з брендом, колір спілої малини, яскравий та по літньому смачний, як сангрія. Дуже м'який, приємний, але не стійкий.

2. Олівець для губ GlamBee 109 - по-гарному цегляний відтінок, без вульгарної рижинки.

3. Олівець для губ GlamBee 110 - бестселлер всіх, і я не виключення. Найнюдовіший нюд, який підійде усім, підлаштовується під підтон губ ідеально, без розовинки, але не робить губи блідими.

4. Miss Claire MCProfine & Iryna Gelevey Le Flirt Lip Liner Marseille - світлий нюд, наношу його не як самостійний продукт, а як контурний олівець для світлих помад. Наносяться легко, твердіші ніж попередні, але стійкіші.

5. Lorina Natural 021 - огризок, який так жалко викинути. Ідеальне попадання в тон моїх губ, щоб зрівняти колір. Але, на жаль, його ніде немає. Можливо це був рос. бренд, хоча чесно не знаю.

6. NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil Natural - стара заміна Lorina, проте відтінок тут більш в нюд йде, трошки з коричневим підтоном. Гарний базовий колір, нюд з розовинкою.

7. NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil Nude Beige - чи ви бачите тут щось? я теж не бачу, бо тут виробник змінив формулу, і олівці взагалі не малюють, царапають більше і ще й кришаться. Після цього я їх більше не брала.

8. LN Pro Filler Lip Liner 104 Nude - найстійкіший варіант з усіх присутніх. Формула кремова, наноситься надзвичайно легко, тому важливо не переборщити. Колір кавовий, теплий темний нюд (без рижинки). Відтерти тільки гідрофільної олією.

Наразі мій фаворит це GlamBee 110 (тепер маю їх аж 5 😄).

А який олівець є вашим фаворитом зараз? Буде цікаво почитати 🥰