Marinka🌈Rainbow

Чудова маска для розплутування волосся

Чудова маска для розплутування волосся

Всім привіт ❤️

В передньому дописі я розповідала про своє знайомство з французьким брендом Najel та шампунь 2-в-1 на основі алеппського мила. Допис можна прочитати за цією ссилкою:

https://club.makeup.com.ua/post/36426/

Сьогодні хочу розповісти про ще один чудовий продукт - маску для волосся з оливковою водою та маслом ши.

Маски для волосся це моє все! Маючи довге пофарбоване волосся яке сильно плутається, я постійно в пошуках гарних засобів які позитивно впливають на довжину волосся в цілому та полегшують його розчісування.

Чудова маска для розплутування волосся

УПАКОВКА Маска поставляється в пластиковій круглій банці,кришка відкручується. Під кришкою є захисна мембрана яка надійно зберігає продукт та гарантує що до вас ніхто не відкривав упаковку.

ТЕКСТУРА

Густа, щільна, масляна, білого кольору, однорідної консистенції . Добре тримає форму,в руках не розтікається.

АРОМАТ

Виробником зазначається що маска без запаху. Проте на мій ніс вона має легкий аромат масла ши. Якщо ви ним користувались то одразу впізнаєте.

СКЛАД

aqua (eau), olea europaea (olive) fruit extract*, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, butyrospermum parkii (karité)*, glycérine**, distearoylethyl dimonium chloride, polyglyceryl-2 laurate, sorbitan caprylate, olea europaea (olive) fruit oil*, laurus nobilis (laurel) fruit oil*, coco-glucoside, cetearyl glucoside, propanediol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, acide benzoïque, acide citrique, benzoate de sodium, sorbate de potassium, glucose.

Маска для розплутування волосся поєднує в собі переваги органічного масла ши, органічного оливкового масла і органічного лаврового масла з особливою оливковою водою (яка натуральним способом присутня в оливках і дістається під час екстракції оливкового масла з оливок), органічного гліцерину для захисту, кращого розпилення. .

Підходить для всіх типів волосся

Зміцнює локони, захищає, полегшує розчісування, ефективний для пошкодженого волосся.

Глибоко живить волосся і відновлює його вже після кількох застосувань.

Надає волоссю блиск та еластичність.

Без ароматизаторів.

99% інгредієнтів натурального походження

Сертифікований COSMOS Organic

Волосся пофарбоване в чорний колір, густе , жорстке, довге. По довжині більш сухе, схильне до ламкості , плутається. Шкіра голови навпаки проблемна, чутлива, корені швидко жирнішають . Моє волосся зазвичай добре сприймає всі доглядові засоби ,починаючи органікою та закінчуючи масс маркетом.

Наношу маску звичайно по всій довжині волосся відступаючи від коренів 10 см. Доречі , на упаковці я не знайшла інформації від виробника скільки треба її тримати, тому залишила на свій розсуд приблизно 10-15 хвилин.

Маска наноситься легко ,однорідно,контактуючи з теплом рук трошки тане. Витрачається досить економно . Змивається легко. Під час змивання відчувається що волосся стало гладеньким та відчуття нібито волосинки огорнуті шаром олій, я думаю що так і має бути .

Окрім маски я більше нічого не використовувала. Ще на вологому вимитому волоссі стає помітно що воно стало м'якішим та еластичнішим.

Далі сушу волосся та укладаю звичним способом.

Переваги маски підкріпила фото . Хочу відмітити наступне :

✅Маска надає волоссю просто неймовірний блиск та здоровий вигляд

✅Живить без обтяження

✅Робить волосся м'яким та слухняним

✅Зберігає природній об'єм біля коренів

✅Полегшує розчісування

✅Маска має натуральний склад та нейтральний аромат ( не містить ароматизаторів)

✅Не викликає свербіж та лупу

✅Зміцнює волосся та зменшує його ламкість

✅Швидко діє не залежно від того скільки тримати її на волоссі

Щодо ламкості,то я дійсно помітила позитивний вплив на довжину та якість волосся. При розчісуванні я бачу менше відламаних волосинок. Кінчики також виглядають рівними . Волосся менше електризується та пухнаститься.

Так як маска з органічним складом то думаю є місце ефекту накопичення.

Тому плюс однин чудовий засіб на поличку у ванній ✨ Від себе можу рекомендувати звернути увагу на бренд та маску , особливо прихильникам натуральних складів та органіки.

Дякую за увагу 🤗