Алла

Казка південної ночі

Казка південної ночі

Я народилася на півдні України, на Миколаївщині. Ви знаєте, як пахнуть південні ночі? Аромат різноманітних квітів і трав підсилюється нагрітою землею, він дурманить, п’янить та не дає заснути. Можливо, саме тому мешканці півдня ніколи рано не лягають спати?

Коли я вперше відкрила для себе Evody Blanc de Sienne, у мене на хвилину зупинилося серце. Я відчула справжній аромат тієї самої південної ночі. Нагріта смола дерев, кава, кипарис та інжир - все це просто перехоплює подих.

А ще я чомусь відчуваю в цьому парфумі мою улюблену спецію - рожевий перець, хоча в піраміді він не заявлений.

І, хоча прем*єра аромату відбулася ще в 2015 році, він до цього часу користується популярністю.

Країна ТМ: Франція

Зроблено в: Франція

Стать: унісекс

Класифікація: нішева

Тип аромату: деревинні, квіткові, східні

Початкова нота: Базилік, Бергамот, Лимон

Нота серця: Інжир, Ірис, Кипарис

Кінцева нота: Деревинні ноти, Кава

За інформацією виробника, аромат Evody Blanc de Sienne створений парфумерами Anne-Sophie Behaghel і Amélie Bourgeois як посвята одному з найпрекрасніших і стародавніх міст Італії - Сієні. Вдихнувши дивовижний флер парфумованої води, ви немов перенесетеся крізь час на стародавні бруковані вулички, прогуляєтеся центральним майданом Пьяцца-дель-Кампо, заглянете в вікна Палаццо Пуббліко, підніметеся на самий верх вежі Торре-дель-Манджа та кинете монетку в фонтан Радості - Фонте Гайя. Також ви вдихнете гаряче повітря міста, перейметеся його унікальною красою, сяючою крізь століття.

Верхні ноти відкривають композицію яскравими акцентами базиліка, соковитими іскорками бергамота та яскравою лимонною свіжістю.
Середні ноти обволікають солодким пудровим рисом, яскравими акцентами кипариса, тонким ароматом квітки кипариса й багатогранними відтінками інжиру.
Базові ноти створюють теплий шлейф із смоли, благородних деревних нот і кави.

Це пристрасний аромат, який чудово розкривається на моїй гарячій шкірі та підкреслює моє південне походження) Він не душить, як це часто буває із східними ароматами.

Мій однозначний вибір. Хочу спробувати й інші парфуми цього бренду. Можливо, хтось вже пробував? Поділіться)

Казка південної ночі
Казка південної ночі
Казка південної ночі
Казка південної ночі