Demchenko Alina

Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"

Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"
Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"
Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"
Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"
Трошки магнію у світі стреса : Bisheffect "Магнієва олія"

Я і мій організм - не дуже так ладимо. Я працюю, йому це не подобається - вуаля, вилазять ортопедичні проблеми. Якщо не казати про класичний остеохандроз, моєю постійною проблемою є запалення карпального каналу. Болячка всіх офісників, рано чи піздно. Так ось магнієвий розчин з'явився в мене по більший частині через нього. Але давайте трошки про саму олію :

Вперше про такий формат, я дізналась завдяки клубу. Прочитавши допис Евгенії, я додала як і допис, так і продукт до обраного, бо він відповідав моїм вимогам.

Продукт знаходиться у невеличкому картоному пакуванні, який має відкриту частину з двох сторін. На зеленому пакуванні є всі написи, а всередині прікріплена інструкція. Скажу чесно - коробку я випадково порвала, тож фото лише самого спрею. Доречі так, продукт в формі спрею, в білому щільному флаконі. (Як я зрозуміла - раніше був дозатор-помпа, ну а зараз у вигляді спрею ну чи навпаки ). Він гарно закручений, має фіксатор, що точно запобігне протіканю продукту, або випадкового натиснення.

Магнієва олія немає запаху, по консинстенції він мені нагадує морську воду. Маслянистість відчувається дуже мінімально. Але при контакті з засобом ( а останній час я користуюсь ним часто), я помітила що шкіра рук стала м'якішою та більш ніжною (при тому що кремами для рук я не користуюсь).

Засіб треба наносити на чисту шкіру, а потім змити. Продукт гарно розподіляється по шкірі, як звичайна вода чи тонер, а пульвірізатор допомагає наносити його на шию з легкістю. Після нанесення відчувається легка прохолода, свіжість. Вона заспокоює і навіть після першого разу, я починаю відчувати полегшення.

За цей період я використовувала магнієву олію для двох цілей : Біль в шиї та біль в руці. Для того що б покращити рухомість шиї знадобилось 2-3 дні. Я заклякла, не могла повертати, опускати чи запрокидувати голову. Але поступово, завдяки олії, мені ставало легше. Біль ставала менш активною і це давало можливість доторкатись до шкіри, робити легкий масаж для полегшення самопочуття.

Для моєї руки - я наношу магнієву олію кожен вечір на 20 хвилин, бо після робочого дня рука просто горить і нічого не допомагає. Але після початку використання продукту, мені стає легше, запалення зникає.

Після використання продукт треба обов'язково змити. Я не дарма порівняла його з морською водою, бо як тільки вона поглинається, на шкірі виступає суха речовина, що дуже нагадує сіль ( але я розумію що то магній). Продукт легко змивається з шкіри, не викликає подразнень, почервонінь.Трошки пощипує при потраплянні на відкриті ранки ( прищечки) , але це досить не помітно, знову ж таки - як в морі)

Взагалі, вплив магнія на організм колосальний. Я приймаю його на постійній основі, балуючи себе окрім того магнієвими ваннами, а зараз ще маю ось таке знеболювальне.

Але хочу попередити : якщо у вас є якісь серйозні проблеми, то краще підіть до спеціалісті. Магній - це підтримка, а не заміна класичного лікування. При тому ж тунельному синдромі, не достатньо тільки магнієвих ваночок і магнієвої олії. Для цього може знадобитись медекаментозне лікування та навіть хірургічне втручання. В моєму випадку магнієвий компрес, гарна заміна компресу який назначив лікар(який теж частково складався з магнію).

На магнієву олію в мене великі плани. Я хочу перевірити її вплив на шкіру, побачити що буде літом коли я точно впаду або вдарюсь) Також по відгукам на сайті, я побачила що допомагає при випадінні волосся - то ж чого ж не спробувати)))