Ганночка Тетяна

Безсиліконовий зволожуючий кондиціонер від La'dor

Безсиліконовий зволожуючий кондиціонер від La'dor
Безсиліконовий зволожуючий кондиціонер від La'dor
Безсиліконовий зволожуючий кондиціонер від La'dor

Я вже неодноразово писала, що обожнюю La'dor і продовжую знайомитися з новими для мене засобами.
На цей кондиціонер такі неоднозначні відгуки, що я почала вагатися - варто брати, чи ні... Та все ж таки наважилася і вкотре переконуюсь, що все індивідуально і залежить від багатьох факторів.

Безсиліконовий зволожуючий кондиціонер від La'dor

Якщо чесно, коли його брала, то все одно були сумніви, чи підійде, чи ні. Я і не сподівалась що він мене якось прям сильно вразить, але це знову сталося! Мені засіб ідеально підійшов, а ефект, який він дає - дуже крутий! Насправді для мене несподівано, я і не очікувала такого результату, але La'dor знову здивував.

У мене самий великий об'єм, пластиковий флакон з помпою-дозатором на 530 мл.
Формат зручний, але через те, що за одне натискання подається невелика порція кондиціонеру (тоненькою змійкою), то доводиться натискати по декілька разів.

Засіб світло жовтого кольору, в міру густий. Текстура приємна, не сказала б, що якась незвичайна. Навіть з відсутністю силіконів по відчуттям вона для мене звична і мабуть більше нагадує маску. Тактильно є і слизькість і незначна маслянистість, але сам кондиціонер не жирний.

Аромат специфічний, але мені подобається. Не знаю з чим його порівняти по асоціаціям...
Доречі, він дуже насичений і після використання дуже довго тримається на волоссі. У мене давно не було таких засобів, які б так стійко затримувалися на волоссі. А цей інтенсивно відчувається в перший день і менш насичено на наступний.
Зазначу, що віддушка може сподобатися не всім, але мені норм.

Кондиціонер позиціонується як зволожуючий, який не містить силіконів. І у використанні є важливий нюанс. Його слід довше тримати на волоссі, ніж звичайні бальзами/кондиціонери.
Якщо всі попередні я наносила буквально на хвилинку і змивала, то цей треба потримати як маску, хвилин 7-10. Для багатьох це може стати значним недоліком, особливо, якщо не має на це часу, але я роблю все за рекомендаціями і приємно вражена результатом.

Кондиціонер легко розподіляється по прядкам, не потребує дуже ретельного промивання, бо вимивається без проблем.
Вже в процесі ополіскування він допомагає розплутати пасма, в результаті чого полегшує розчісування.

Взагалі, від такого засобу я потребую саме розплутування і розгладження, щоб поиборкував пухнастість, бо волосся пошкоджене з посіченими кінчиками і цей кондиціонер прекрасно справляється з цією задачею. Окрім цього, він має ще багато вражаючих властивостей.

Ефект після нього (якщо тримати 7-10 хв) я навіть можу порівняти з маскою. Кондиціонер дійсно зволожує, наповнює волосся. І після La'dor воно завжди особливе на дотик. До волосся приємно доторкатися, воно гладеньке, м'яке, більш еластичне, не електризується.
Засіб гарно розгладжує і прибирає пухнастість, посічені кінчики не стирчать у всі боки, візуально мені все подобається. Присутній додатковий блиск.

Кондиціонер не обтяжує, не забирає об'єм, але саме із-за зволоження робить волосся трохи важчим у хорошому сенсі цього слова.
Ефект від нього мені дуже подобається і насправді приємно вразив. Для сухого і пошкодженого волосся на мою думку актуальний, але я буду його використовувати мабуть не на постійній основі, щоб не виникло перенасичення.