Швака

Помиємо голову зі мною?

Помиємо голову зі мною?

Живу своє краще життя і жирню голову.

Інтервал миття залежить від моєї активності та подій на горизонті. Зазвчиай це через день, за потреби — щодня. Волосся маю рідке і без об'єму, тому й легка жирність прибиває його до черепа — навіть зібране не поносиш, наче лиса(

Помиємо голову зі мною?

Збираю волю в кулак і йду до ванної.

Добре промочую шкіру голови й волосся. Хай як хочеться вшкварити собі окропу, я стараюсь робити водичку тепленькою. Двічі на тиждень першим ділом беру скраб, щоб промити шкіру глибше звичного.

Тепер уже беру шампунь.

Його змінюю досить часто, останнім часом чергую два від Фармацеріс. Хоча й маю жирну шкіру голови, але більше вподобала той, що для стимуляції росту. І загалом зволожувальні штуки мені видаються кращими, бо не кидають у крайнощі від жирності до свербежу та лупи.

(Зараз ніякими методами не послуговуюсь, але раніше пробувала препу. Не готова я витрачати стільки часу й кондиціонера.)

Мию, звісно ж, лише корені, а не довжину. І намилюю двічі, після скрабу вистачає одного разу.

Далі в мене кондиціонер і двічі на тиждень маска.

У студентські часи користувалась лише банановою маскою в літровій банці, про яку ви певно чули. Якщо чесно, різниці в дії всіх цих засобів не відчуваю. Але, як зрозуміло з такого набору, то й у засобах тямлю не дуже.

Ношу засоби на волоссі по 5+ хвилин під шапочку або просто заколоті крабом.

Трохи підсушую волосся мікрофібровим рушником. А затим беру спрей, який (дуже в це вірю) допомагає мені видерти менше волосся, він же виконує функцію термозахисту. А навіть якщо він і безтолковий, то пахне, як «Маленька фея» з дитинства, тому я від нього не відмовлюсь). Сушу волосся al dente звичайним феном на тепленькому повітрі.

Голову здебільшого мию звечора, тому наступного ранку перед виходом мащу кінчики олією. Зараз це рідкий шовк Чі. Непоганий ефект, приємний запах, малий розхід. Трохи обтяжує моє легке пухнасте волосся, тож мені наче підійшла.

  • Щітка Тенґл тізер для прочісування вологого овлосся та розподіляння засобів. З нею волосся справді менше видирається, легше розділяється, і взагалі я всім серцем її люблю (ще й колір бомбезний).
  • Сухий шампунь. Додати об'єму на другий день, виправити прим'яте тім'я після сну — цей дружочок допоможе.

Почуваємось чистенькими і свіженькими. Волосся розсипається, тримає хоч якийсь об'єм і має більш пристойний вигляд. Так і в люди вийти можна)