Христина 🌺

А що в мене є…

А що в мене є…

Ці всі пробники були в боксі краси.

Але тут скажу зразу: для мене вони не найкращі. Я взяла собі бокс унісекс, а вже коли він прийшов, зрозуміла, що треба було брати жіночий. Ну нічого, зате чоловік має нові парфуми😅.

1). CK every one. Саме цей аромат позиціонує себе як унісекс. Я ж таким користуватися точно не буду, тому він перейшов до чоловіка. Тут нотки апельсину, потім чорного чаю. Я ж чітко чую запах картону🙄...або, якщо точніше...запах картонної коробки, де недавно лежав апельсиновий чай😂 (чому так...бо мені недавно прийшла посилка з продуктами, і коробка пахла ~так само). Через декілька хвилин аромат починає пахнути спітнілою одежею🙄. Не знаю, чому так... але якщо бути відвертою...мені він не зайшов взагалі.

2). Coash blue. Це чоловічий аромат. Мені, до речі, дуже сподобався. Це духмяний, пряний аромат. Класика чоловічих парфумів. В Avon Black suede touch подібно пахне. Це аромат чоловіка, сповненого енергії і бадьорості.

3). Issey Miyake a drop d'Issey Essentielle. Цей парфум себе позиціонує як наближений до природи, з турботою про довкілля. Але я до нього рівнодушна. Купляти такі парфуми точно би не стала. В описі вони як крапля води, яка висушена сонцем. Ноти: свіже листя, бузок і магнолія. Я ж чую тільки запах, як пахнуть руки, коли нарвеш листочків з дерева і їх добре пожмякаєш в долонях. Ні бузку, ні магнолії я не чую. Це свіжий аромат, знаю він багатьом подобається. Я ~ 10 років тому купила в місцевому магазині якісь найдешевші парфуми за 30 грн...щоб в сумці пахли. І це був точно такий запах, як цей. Я довго згадувала, що мені вони нагадують. Згадала. Тож вони в мене асоціюються з тими дешевими "парфумами" за 30 грн😂.

4). Escada party love. В принципі, не погані. Уе солодкий запах, я тут чітко чую запах ожини. Швидше навіть ожинового йогурту, потім якогось одиново-ванільного пирога. Досить цікавий солодкий запах, ідеальний на літо. Але він зовсім не стійкий. Швидше як спрей. Тому, за таку ціну можна пошукати щось стійкіше.

5). Michael Kors Wonderlust. Ці парфуми сподобались найбільше. Їх я б купила ще раз. Це солодко-квітковий аромат. На весну- літо ідеальний. Не навʼязливий, але відчуваєш його. Запах досить веселий, і від нього точно нікого не буде боліти голова. Ноти: бергамот, мигдалеве молочко, гвоздика, сандалове дерево. Десь в відпустку, чи на теплу прогулянку- буде ідеально.