Mandarinka

М’яка ензимна пудра на проблемній шкірі

М’яка ензимна пудра на проблемній шкірі

Вітаю! У мене проблемна шкіра - якщо засіб хоч трішки не підходить - одразу висипи турбують, які можуть проявитись буквально за тиждень використання нового засобу. Тому я дуже ретельно і з обережністю ввожу в догляд нові засоби. Ензимами до цього не користувалась, але слово “м’яка” мене підкупило.

Окрім того, я вже користувалась сивороткою від Joko Blend, яка також нормально була сприйнята шкірою https://club.makeup.com.ua/post/27827/, тому я більш сміливо замовила ензимну пудру.

М’яка ензимна пудра на проблемній шкірі
М’яка ензимна пудра на проблемній шкірі

Що з себе представляє ензимна пудра? Білий порошок, як тальк, який при розведенні з водою утворює невеличку трошки в’язку пінку.

Пудра має приємну ніжну отдушку. Представлянна в невеличкому флаконі, але при цьому його точно може вистачити надовго, оскільки використовувати можна не щодня, а пару разів на тиждень, а на 1 раз не потрібно багато засобу.

Перше моє використання було неправильним, оскільки я використала пудру замість гелю для вмивання. Шкіра хоч і очистилась, але була такою терпко. Знаєте, коли палець ошархується і скрипить, замість того, щоб скользити.

Наступного разу вже використовувала більш правильно:

  1. зняла макіяж гідрофільною олією
  2. умилась гелем для умивання
  3. встряхнула пудру в флаконі, трошки набрала в руку, розвела з водою і нанесла на шкіру масажними рухами. Потримала десь хвилинки 2 і все ретельно змила.
  • В принципі навіть фото - дуже показові. Видно що пори не тільки очистились, а і затягнулись, немає таких глибоких ямок.
  • Окрім того, шкіра стала дуже м’якенькою і гладенькою. Особливо потерпають у мене щоки, як я нещодавно в клубі дізналась, бо це волосся бруднить їх при торканні. Так от на щоках ближче до вух прям дуже відчутна різниця, оскільки прибирається весь умовний “наліт” зі шкіри.
  • Засіб не викликав подразнень. Колись я користувалась пілінгом кровавим від Origin, то потім довго відновлювала шкіру (скоріш за все отримала опіки - візуально їх видно не було, але шкіра стала супер чутлива), висипало від всього. В даному випадку, користувалась ензимною пудрою, продовжувала звій звичайний догляд і зі шкірою все було в порядку.
  • Думала що вистачить наносить 1 раз на тиждень, але дійсно щоб підтримувати ефект потрібна регулярність - 2-3 рази на тиждень це поміркована рекомендація виробника.
  • Помітила, що засіб ще і трошки висвітлює шкіру, хоч і не радикально, але ефект такий є.

Загалом я була приємно вражена від ефекту засобу, він як скраб, але набагато більш м’якший і приємний у використанні. Як ЮПІ - просто додай води, і шкіра чиста. Звісно рекомендую це 5/5.